Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μουρίνιο είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη!!

Δύο μόλις νίκες μετράει φέτος η Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο κόντεψε να ξεχάσει ακόμα και... τη λέξη. Οι «μπλε» νίκησαν επιτέλους και ο Special One σχολίασε το γεγονός, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ο Μουρίνιο είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη
Οι εκπρόσωποι της Premier League, δεν τα πήγαν και πολύ καλά στο ξεκίνημα του Champions League, με τις Σίτι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να αποχωρούν ηττημένες στην πρεμιέρα.

Όμως η Τσέλσι, κατάφερε να ντουμπλάρει τις φετινές της νίκες με το εμφατικό 4-0 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κρατώντας ψηλά τη σημαία του «νησιού».

Ωστόσο, ακόμα και ο ίδιος ο Μουρίνιο φαίνεται πως εξεπλάγη, αφού στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, στο πόσο πολύ του είχε λείψει το συναίσθημα του να φεύγεις νικητής από το γήπεδο.

«Είχα ξεχάσει το συναίσθημα του να κερδίζεις, αφού είχαμε να νικήσουμε σε παιχνίδι τόσο καιρό» σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε».

Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα αποτελέσματα των λοιπών αγγλικών ομάδων στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τονίζοντας πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να χάνουν στο πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι είναι άσχημο. Δεν με ικανοποιηεί αυτό. Θέλω η Σίτι, η Άρσεναλ και η Γιουνάιτεντ να χάνουν στην Premier Lague και όχι στο Champions League» ανέφερε ο Μουρίνιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: