Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τίμησαν τον… φίλο Γκουαρδιόλα!! (pics)

Οι παλιές αγάπες δεν σβήνουν και δεν ξεχνιούνται... Η Πανελλήνια Λέσχη φίλων Μπαρτσελόνα τίμησε τον... παλιόφιλο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος απόλαυσε κάθε λεπτό!

Τίμησαν τον… φίλο Γκουαρδιόλα (pics)
Το ραντεβού κλείστηκε με την συνδρομή της Μπάγερν Μονάχου και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Οι παλμοί στην καρδιά ανεβαίνουν, τα χέρια τρέμουν, τα μάτια βουρκώνουν.

Η συνάντηση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον άνθρωπο που άλλαξε την σύγχρονη ιστορία της Μπάρσα, θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Μια φράση, όπως αυτή που κυριάρχησε στο «αντίο» του στην ομάδα της καρδιάς του, ταιριάζει ιδανικά σε αυτή την στιγμή: Gracies Pep!

inner

inner

Ο νυν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αιφνιδιάστηκε ευχάριστα από πολλά σε αυτή την συνάντηση. Από τον Αλέξανδρο Λοθάνο που του μίλησε στα καταλανικά, από τα «Μπλαουγκράνα» τατουάζ του ιδρυτή και προέδρου της Πανελλήνιας Λέσχης, Γιάννη Κελλή, από την ανθοδέσμη που του έδωσε ο αρχηγός και υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λέσχης, Θοδωρής Κανακίδης και, βεβαίως, από την τιμητική πλακέτα, γραμμένη στα καταλανικά, προς τιμήν του.

inner

«El Club Panhellenic del Futbol Club Barcelona agraeix de tot cor al sr. Josep Guardiola i Sala per tot el que ha fet per el Futbol Club Barcelona com futbolista I entrenador, aixi com la seva inestimable contribucio a fer millor el mon del futbol».

Ήτοι: «Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μπαρσελόνα ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας τον κύριο Τζουσέπ Γκουαρδιόλα ι Σάλα για όλα όσα έκανε για την Φούτμπολ Κλουμπ Μπαρσελόνα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, αλλά και για την ανεκτίμητη συνεισφορά του στο να γίνει καλύτερος ο κόσμος του ποδοσφαίρου».

inner

Ο Πεπ χαμογέλασε, συγκινήθηκε, μύρισε τα λουλούδια και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης, υπενθυμίζοντας ότι «η Μπάρσα έχει πάντα μια ξεχωριστή, μοναδική θέση στην καρδιά μου».

inner

Με χαρά, μάλιστα, υπέγραψε δύο φανέλες της Μπάρσα. Η πρώτη ήταν αυτή που φόρεσαν οι παίκτες μας στην απονομή του πρώτου Τσάμπιονς Λιγκ, το 1992 στο «Γουέμπλεϊ» (όπου, βεβαίως, έπαιξε ο Πεπ)και η δεύτερη μια πιο πρόσφατη της ομάδας, με την επιγραφή «Gracies Pep».

inner

Η πιο συγκινητική στιγμή της συνάντησης, όμως, ήρθε όταν ο Γιάννης Κελλής, βουρκωμένος, έπιασε το δεξί χέρι του Πεπ και το φίλησε, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα πρόσφερε στην Μπάρσα.

inner

Ο Γκουαρδιόλα, συγκινημένος και αυτός, αγκάλιασε και φίλησε τον ιδρυτή και πρόεδρο της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα, η οποία έζησε την πιο όμορφη στιγμή της σύντομης ιστορίας της. Την πιο όμορφη, μέχρι την επόμενη βεβαίως!

Πηγή: Blaugrana.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: