Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Παππάς: «Θα πόνταρα τα λεφτά μου στην ομάδα»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία της με στοιχηματική εταιρία και ο Νίκος Παππάς... συνδύασε το αντικείμενο του βασικού χορηγού της ομάδας με την εμπιστοσύνη που 'χει σ' αυτήν για επιτυχίες!

Παππάς: «Θα πόνταρα τα λεφτά μου στην ομάδα»
Συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας ανακοινώθηκε με πάσα επισημότητα η ανανέωση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την εταιρεία Stoiximan.gr έλαβε χώρα στην αίθουσα VIP Lounge του ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9). Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την συνέχιση της κοινής τους πορείας ευχόμενοι αυτή να συνδυαστεί με τις επιτυχίες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός):

Είμαστε ευτυχείς για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία Stoiximan.gr. Για εμάς ήταν μια εύκολη απόφαση με δεδομένο ότι η περσινή συνεργασία μας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς γνωρίσαμε ανθρώπους με τους οποίους είχαμε άριστη σχέση και κοινή φιλοσοφία για τον ελληνικό αθλητισμό. Ήταν εξαιρετικό το γεγονός ότι κινηθήκαμε μαζί σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και φυσικά θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο σε αυτό το δρόμο. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Stoiximan.gr χαρακτηρίζεται ως σχέση υπευθυνότητας. Άλλωστε στηρίζουμε την προσπάθεια της εταιρείας, που επενδύει σημαντικά στο μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, για υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Νίκος Παππάς (Αθλητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός):

Μεταφέρω τον χαιρετισμό όλων των παικτών του Παναθηναϊκού, τους οποίους εκπροσωπώ στην εκδήλωση αυτή, για την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan.gr. Είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία, με μια εταιρεία που αποδεδειγμένα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, ως αθλητές, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε τίτλους, να κάνουμε τη συνεργασία ακόμα πιο «ισχυρή», να ενισχύσουμε το ήδη λαμπρό brand name του Παναθηναϊκού και να αισθανόμαστε τη χαρά του κόσμου μας.

Σε ερώτηση για το τι απόδοση θα έδινε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Παππάς τόνισε: Εγώ θα τα πόνταρα τα λεφτά μου στην ομάδα διότι χτίζεται κάτι πολύ καλό.

Ιωάννης Σπανουδάκης (Mέλος ΔΣ Stoiximan.gr):

Εκ μέρους της Stoiximan, θέλω να σας εκφράσω τη χαρά μου για αυτή τη δεύτερη χρονιά που θα είμαστε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη βάσει τίτλων και επιτυχιών. Μια χορηγική συνεργασία που ήδη από τον πρώτο χρόνο ήταν ιδιαίτερα αποδοτική και επωφελής και για τις δύο πλευρές.

Εν είδει απολογισμού της περσινής χρονιάς, θα μου επιτρέψετε να αναφέρω ότι πέρα από το καθαρά χορηγικό κομμάτι, επεκταθήκαμε και σε κοινές δράσεις, κυρίως σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας, όπως οι δράσεις για την ενίσχυση του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ και του Συλλόγου ‘Φλόγα’ καθώς και η συμμετοχή παικτών της ομάδας του Παναθηναϊκού στο πρόγραμμα της Stoiximan.gr για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού (bullying).

Για δεύτερη χρονιά είμαστε, με μεγάλη χαρά, στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.


Στην περσινή παρουσίαση είχα αναφερθεί στα κοινά χαρακτηριστικά, που οδήγησαν τότε στην έναρξη της συνεργασίας μας. Αυτά είναι:

* Η σκληρή δουλειά

* Το ταλέντο

* Οι υψηλοί στόχοι

* Το υπεύθυνο παιχνίδι

* Η ανάδειξη Ελλήνων παικτών

* Η ανάδειξη της δυναμικής Ελληνικής εταρείας Stoiximan.gr

Αυτά τα χαρακτηριστικά που αποτέλεσαν τη βάση πέρσι, είναι φέτος το έναυσμα για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.

Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εντάσσεται πλήρως στη στρατηγική στόχευση μας, για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων και αθλητών.

Στηρίζοντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στηρίζουμε έμπρακτα το ελληνικό μπάσκετ. H πρωτοβουλία μάλιστα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη δημιουργία των πλέον σύγχρονων ακαδημιών στην Ελλάδα, εκπαιδεύοντας εκατοντάδες παιδιά στα ιδανικά του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα, απηχεί και στην στρατηγική μας επιλογή για την ενίσχυση του αθλητισμού σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, για τη χώρα μας, εποχή.

Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε συμβάλουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλα τα αθλήματα, σε μια χρονική συγκυρία μάλιστα που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Τέλος, θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε ένα σημείο που κάνει τη φετινή μας συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη πιο σημαντική. Η φετινή μας χορηγία συμπίπτει με την τελευταία αγωνιστική σεζόν, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες και αθλητές, του Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν μπορούμε να φανταστούμε το μπάσκετ χωρίς το Δημήτρη. Νιώθουμε πραγματική τιμή που το λογότυπο της Stoiximan.gr θα κοσμεί την σίγουρα, ιστορική αυτή φανέλα.

Κλείνοντας εύχομαι, στην ομάδα να επιστέψει δυναμικά στην ευρωπαϊκή καταξίωση και να συνεχίσει τις επιτυχίες της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παναθηναϊκός, να φέρουμε στο ελληνικό κοινό νέες συγκινήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις, εντός και εκτός γηπέδου. Θέλουμε, με πρωτότυπες ενέργειες να μεγιστοποιήσουμε το θέαμα και τη διασκέδαση των φιλάθλων που παρακολουθούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού προγράμματα για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Είναι ένας κεντρικός προσανατολισμός της συνεργασίας μας, στον οποίο οι απόψεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ταυτίζονται πλήρως. Η επιλογή του μότο ‘σχέση υπευθυνότητας’ νομίζω δίνει το ακριβές αυτό στίγμα.

Η Stoiximan, ξεκίνησε πέρσι τις χορηγίες της στον ελληνικό αθλητισμό από αυτήν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μέσα στη χρονιά κάναμε πράξη τη στρατηγική μας, υποστηρίζοντας συλλόγους καθώς και εθνικές ομάδες, αυτή του βόλεϊ και του πόλο, αλλά και αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Συνεχίζουμε και φέτος πολύ δυναμικά, θεωρώντας καθήκον μας, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού.

Θέλω με τη σειρά μου να ευχηθώ μια επιτυχημένη χρονιά στη ομάδα, που ξεκινάει δικαίως με πολλές φιλοδοξίες, τόσο στις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: