Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κλοπ «σνομπάρει» Αγγλία, για το χατίρι της Μπάγερν!!

Η καρέκλα του προπονητή της Μπάγερν σίγουρα είναι δέλεαρ για κάθε προπονητή. Για τον Γιούνγκερ Κλοπ, αποτελεί προτεραιότητα που θα έκλεινε τα αυτιά ακόμα και στις «σειρήνες» της Premier League.

Ο Κλοπ «σνομπάρει» Αγγλία, για το χατίρι της Μπάγερν
Τις πιθανότητες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα, εξετάζει ο Γιούνγκερ Κλοπ.

Ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρντμουντ που απέχει αυτό το διάστημα, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα, ενώ δεν θα έλεγε όχι στο να διαδεχθεί τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο των Βαυαρών, το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως έχει αφήσει πολλές ομάδες από την Αγγλία, ανάμεσα στις οποίες και η Λίβερπουλ, να αναμένουν στο ακουστικό τους, αφού περιμένει πρώτα τους πρωταθλητές Γερμανίας, που αποτελούν μάλλον πρώτη προτεραιότητα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει τελικά με τον Ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών Γερμανίας και αν θα συνεχίσει τελικά στο τιμόνι της Μπάγερν και την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος ο Κλοπ πάντως τηρεί σιγή ασυρμάτου, όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ μιλώντας στη γερμανική Bild, δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο να αναλάβει ακόμα και μικρότερου βεληνεκούς ομάδα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: