Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ιωαννίδης: «Καλό ματς ο Ολυμπιακός, στάθηκε άτυχος»


Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά στάθηκε σε κάποιες φάσεις άτυχος, εξέφρασε ο Νίκος Ιωαννίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ιωαννίδης: «Καλό ματς ο Ολυμπιακός, στάθηκε άτυχος»
Πολύ καλά στάθηκε σε γενικές γραμμές στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Νίκος Ιωαννίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη χθεσινή πρεμιέρα των νταμπλούχων Ελλάδας στους ομίλους του Champions League.

«Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές, άτυχοι σε άλλες, όπως στη φάση του Σαλίνο στο τέλος. Γενικά σταθήκαμε πολύ καλά», τόνισε ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ Β’.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φορ που παίζει ως δανεικός στην ομάδα Νέων της Ντόρτμουντ από τους νταμπλούχους Ελλάδας στην εκπομπή «pick ‘n’ goal» με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Διονύση Καππάτο

Για το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού: «Είχε πολύ καλή παρουσία ο Ολυμπιακός απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αν και δεν είναι τόσο φορμαρισμένη αυτό το διάστημα. Ήταν λογικό να περιμένει και θέλει να βγει στην αντεπίθεση. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές, άτυχοι σε άλλες, όπως στη φάση του Σαλίνο στο τέλος. Γενικά σταθήκαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα αρκετά καλό ματς».

Για τα σχόλια του γερμανικού Τύπου για το ματς: «Δεν άκουσα κάτι ιδιαίτερο. Όσον αφορά τη γνώση μου στη γερμανική γλώσσα, καταλαβαίνω αρκετά καλά πολλά πράγματα. Τώρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια τα έμαθα καλύτερα».

Για την παρουσία του στη Ντόρτμουντ: «Είχε μία κακή σεζόν την περσινή σεζόν. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας στη Γ’ Εθνική είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο της Ελλάδας. Πέρσι δεν είχαμε πολλές ελπίδες. Κάνουμε μία νέα αρχή, προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα κορμό. Θεωρώ ότι ήταν σωστή η απόφαση, μείνω ή δεν μείνω στην ομάδα».

Για το αν συναντιέται με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Συναντιόμαστε και με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Για τα πράγματα που ζητούν στις ομάδες Νέων της Γερμανίας: «Έχω περάσει από αυτό το στάδιο της Β’ ομάδας, τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν έχει καμία σχέση στη Γερμανία. Το αποτέλεσμα μετράει, επειδή έχουν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα. Εμείς εδώ στη Γερμανία δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι ιδιαίτερο. Στόχος είναι να χτίσουν έναν παίκτη για να τον ανεβάσουν σύντομα στην πρώτη ομάδα. Θέλουν ο παίκτης να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει και να έχει καλή αγωνιστική παρουσία».

Για το γεγονός ότι για ένα διάστημα προπονείται με τον Κέβιν Γκρόσκροϊτς, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς: «Τον είχαμε σε κάποια παιχνίδια στο τέλος της περσινής σεζόν και κάποια τη φετινή σεζόν. Είναι πρωταθλητής Γερμανίας, έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και είναι μεγάλη εμπειρία για εμένα».

Για το τι θα έδινε για να παίξει με 82.000 οπαδούς στο γήπεδο της Ντόρτμουντ: «Μεγαλύτερο όνειρο είναι το αδερφού μου. Εγώ δεν θα έδινα κάτι, το δίνω κάθε μέρα στην προπόνηση και περιμένω τις ευκαιρίες. Ο αδερφός μου είναι στην Ελλάδα και παίζει στη Δράμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: