Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

«ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ»

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος ,μίλησε στον Arena FM 89.4 για το πότε θα φτάσει τελικά στην Θεσσαλονίκη ο νέος προπονητής του Άρη, ανέφερε τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε από την ομάδα των «κιτρίνων ενώ τόνισε ότι βασικός στόχος θα επιτευχθεί».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος στον Arena FM 89.4:
Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τα εισιτήρια και ο κ.Αναστόπουλος θα έρθει αύριο. Δεν θα είναι στην σημερινή προπόνηση. Σήμερα οι παίκτες περνάνε εργομετρικά, ένα γκρουπ περνάει σήμερα και το άλλο θα περάσει αύριο για να δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ βασικό ,όλες οι ομάδες το κάνουνε για να ξέρουμε και που βρισκόμαστε.
Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει παίκτες που θα μπορούσε να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Μας πιέζει ο χρόνος βέβαια γιατί έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο και το πρωτάθλημα ξεκινάει σε 15 μέρες. Η ομάδα τώρα χτίζεται, τώρα φτιάχνεται, θέλει δουλειά , θα δέσει η ομάδα και είμαι σίγουρος ότι τον στόχο που βάλαμε, θα τον πετύχουμε».
Για το άμα θα γίνει άλλη μεταγραφή :«Είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο κόυτς, θα δει άμα υπάρχει κάποιο κενό στο ρόστερ και θα αποφασίσει για το αν πρέπει να γίνει κάποια ενίσχυση».
Για το ποιος θα αναλάβει το κομμάτι του γενικού αρχηγού: «Αυτό δεν το ξέρω πάντως ο Νίκος Αναστόπουλος πάντα φτιάχνει το δικό του επιτελείο».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: