Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κατάφερε να βρει με την… τέταρτη το γήπεδο ο Περέιρα!!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε για τον αγώνα με την Μόλντε παραδέχθηκε ότι έκανε τρεις φορές λάθος για να μπει στο γήπεδο!

Κατάφερε να βρει με την… τέταρτη το γήπεδο ο Περέιρα!
Σε πολλούς ανθρώπους έχει συμβεί να κάνουν λάθος έναν δρόμο και να χρειαστεί να πάρουν άλλο για να μπορέσουν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα που ο Βίτορ Περέιρα έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, κι όμως χθες έκανε λάθος για να βρει το γήπεδό της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μόλντε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχθηκε πως πήρε τρεις (!) φορές λάθος δρόμο και κατάφερε με την τέταρτη να βρει τη σωστή είσοδο στην έδρα της τουρκικής ομάδας.

«Ζητώ συγγνώμη γιατί έφθασα αργοπορημένος. Σιχαίνομαι, αυτό που συνέβη. Ήρθα οδηγώντας από το σπίτι και πέρασα τρεις φορές δίπλα από το γήπεδο. Κατόρθωσα να μπερδευτώ και τις τρεις φορές», τόνισε ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: