Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ρανιέρι: «Άλλαξα στόχο. Αντί για 40 θέλω... 40 πόντους»

Απολαυστικός ήταν στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Λέστερ στην έδρα της Στόουκ ο Κλάουντιο Ρανιέρι, κατά την οποία δήλωσε με τον δικό του τρόπο πως οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν πάρα το εντυπωσιακό ξεκίνημα, παρομοίασε το σύνολό του με την βρετανική αεροπορία και υποσχέθηκε να κεράσει πίτσες όταν τελειώσει ένα παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ.
Για την σεζόν των «αλεπούδων»: «Όταν θες να χτίσεις κάτι, το κάνεις για τον σύλλογο. Το κεφάλι του ψαριού. Όλοι δουλεύουν μαζί. Αυτό είναι το μυστικό. Άλλαξα τον στόχο μου, από τους 40 στους 40 πόντους».
Για τον Μάχρεζ, τον «χρυσό» σκόρερ με την Άστον Βίλα, Ντάιερ, και την ετοιμότητα της ομάδας του: «Ό,τι αγγίζει ο Μάχρεζ γίνεται χρυσός. Αλλά όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Ο Ρίγιαντ είναι επίσης ομαδικός παίκτης. Ο Ντάιερ είναι εντάξει. Το κεφάλι του είναι μια χαρά. Αλλά έχω ακόμη μία ημέρα για να σκεφτώ γι' αυτόν. Όλοι είναι έτοιμοι για να παίξουν».
Για το... κέρασμα και το πως παίζει φέτος το σύνολό του: «Θέλω να κεράσω πίτσες για το απαραβίαστο της εστίας μας. Ίσως όταν το πετύχουμε να κεράσω πίτσες και κανένα χοτ ντογκ. Η ομάδα μου είναι σαν την βρετανική αεροπορία. Μπιπ, μπιπ, μπιπ. Το λατρεύω».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: