Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα Ευρώπης για Αστέρα!!

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον Αστέρα Τρίπολης ξεκινάει απόψε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (22.05 ΟΤΕ Sport 2) απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω στο Europa League.

Ώρα Ευρώπης για Αστέρα
«Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αποκτήσει μέταλλο» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «Αρκάδων» Στάικος Βεργέτης, πράγμα που καλείται να αποδείξει και στην πράξη, στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι στο Europa League, αρχής γενομένης από απόψε το βράδυ απέναντι στη Σπάρτα Πράγας.

Αναμφίβολα ο 11ος όμιλος, επιτρέπει στον Αστέρα να ονειρεύεται το βήμα παραπάνω στη διοργάνωση, πράγμα που καλείται να επαληθεύσει με ένα καλό... ποδαρικό.

Άλλωστε, η περσινή χρονιά στην οποία οι «Αρκάδες» τα πήγαν εξαιρετικά σε ένα δύσκολο και άκρως απαιτητικό όμιλο, αποτελεί παρακαταθήκη, μιας και συνετέλεσε στο να αποκτήσει η ομάδα την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται.

Ο Στάικος Βεργέτης απαιτεί συγκέντρωση από τους παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ όπως όλα δείχνουν το αρχικό σχήμα το οποίο θα παρατάξει, δεν θα διαφέρει και πολύ σε σχέση με αυτό του προηγούμενου ματς του πρωταθλήματος με την Καλλονή στη Λέσβο.

Τα προβλήματα για τους Αρκάδες δεν λείπουν, με τον Λανθαρότε να είναι τραυματίας, ενώ εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Δημούτσος και Αλόκο, με πιθανούς αντικαταστάτες τους Χαμντανί και Σανκαρέ.

Από την άλλη, οι Τσέχοι του παλιού γνώριμου από το πέρασμα του από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ζτένεκ Σκάζνι, ταξίδεψαν με μοναδικό στόχο το «διπλό», στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο τιμωρημένος Μίτσα Μπρεζνάνικ και ο τραυματίας Βάτσα, ενώ επιστρέφει ο Ματεγιόφσκι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Χαμντανί, Ινγκλέσιας, Μπερτόλιο, Μάσα, Φούντας, Γιάννου.

Σπάρτα Πράγας (Ζντένεκ Σκάζνι): Μπίτσικ, Κόστα, Χιμπς, Χόλεκ, Φρούντεκ, Στεϊνχόφεν, Ντότσκαλ, Χουσμπάουερ, Γίρατσεκ, Λαφάτα, Φατάι.

Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)
Βοηθοί: Μόντρις, Ράντιτς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: