Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

«Ανεβαίνουν» Ντίντακ-Άρθο εν όψει ΠΑΟΚ!!

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Ντίντακ Βίλα και Σέζαρ Άρθο στο πρόσφατο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους δύο παίκτες να δείχνουν πως ανεβάζουν στροφές εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Ανεβαίνουν» Ντίντακ-Άρθο εν όψει ΠΑΟΚ
Τη δυνατότητα να «τσεκάρει» την ετοιμότητα του Ντίντακ Βίλα και του Σέζαρ Άρθο είχε ο Τραϊανός Δέλλας στο πρόσφατο φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο μπόρεσαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ανεβάσουν στροφές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι δύο αμυντικοί είχαν πολύ καλή παρουσία, παρότι δεν είναι στο 100%, και έδειξαν πως έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος και ενδέχεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός μπακ ήταν συνεπής στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ παρουσίασε και δημιουργικές ικανότητες και είχε συνολικά δύο ασίστ στο ματς.

Από την πλευρά του, ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν σταθερός και έβγαζε σιγουριά με την μπάλα στα πόδια. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν τελικά κάποιος από τους δύο θα καταφέρει να πείσει τον Δέλλα και να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα της «Ένωσης» για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: