Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Aπό δικαστήριο σε δικαστήριο η ΕΠΟ!!

Νέο επεισόδιο στο δικαστικό σήριαλ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου με την συζήτηση που κατέθεσε η Nova κατά της ΕΠΟ για προκειμένου να μην μεταδώσει τα ματς του θεσμού ο ΟΤΕ TV.

Aπό δικαστήριο σε δικαστήριο η ΕΠΟ
Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Nοva κατά της ΕΠΟ, σύμφωνα με τα οποία ζητάει να γίνουν δεκτές οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό από την τακτική δικαιοσύνη και έχουν κηρύξει άκυρο τον διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου της τριετίας 2013-16. Με αυτή τη κίνηση το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας επιχειρεί να μπλοκάρει την μετάδοση των φετινών αγώνων του κυπέλλου από τον OTE TV.

Για το θέμα ρωτήθηκε στην σημερινή κλήρωση του κυπέλλου ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής, Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι παραμένει σε ισχύ η σύμβαση με τον OTE TV, οπότε θα μεταδώσει και τα παιχνίδια. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέα επεισόδια στο συγκεκριμένο σίριαλ προφανώς γιατί γνώριζε για τα ασφαλιστικά μέτρα της Νova.

Για τα τηλεοπτικά του κυπέλλου το πρώτο συνδρομητικό κανάλι στην χώρα μας είχε στείλει και επιστολή στον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος δεν ασχολήθηκε με το θέμα, καθώς παραιτήθηκε από το υφυπουργείο αθλητισμού λόγω της προκήρυξης των εκλογών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: