Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πάει για βασικός στο ντέρμπι ο Μπερμπάτοφ!!

Την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να κάνει στο ματς με την ΑΕΚ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς εκτιμάται ότι έχει πάρει τα πάνω του.

Πάει για βασικός στο ντέρμπι ο Μπερμπάτοφ!
Ανεβάζει στροφές ενόψει και του ντέρμπι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με αποτέλεσμα ο Ιγκόρ Τούντορ να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή την Τετάρτη (23/9, 20:30) στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο Βούλγαρος άσος έπαιξε περίπου μισή ώρα κόντρα στη Βέροια και άλλα τόσα κόντρα στην Καμπάλα για το Europa League και φαίνεται από τις προπονήσεις ότι σιγά-σιγά πλησιάζει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θα τον ήθελαν στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά εκτιμούν ότι στο προσεχές παιχνίδι μπορεί να βγάλει 60 λεπτά με αποτέλεσμα ο Κροάτης να σχεδιάζει να του δώσει φανέλα βασικού.

Μένει να δούμε όμως αν θα τον χρησιμοποιήσει μαζί με τον Στέφανο-Κλάους Αθανασιάδη, καθώς στις δύο συμμετοχές που έκανε ο 34χρονος φορ, πήρε τη θέση του Έλληνα επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν τις έχει αξιοποιήσει σε όλα τα ματς και θεωρεί το τεχνικό τιμ ότι ο Μπερμπάτοφ που έχει πολύ καλή… σχέση με τα δίχτυα ότι θα μπορέσει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Άλλωστε, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποκτήθηκε. Φυσικά, πέραν των άλλων μπορεί να «σπάσει» καλά την μπάλα στους συμπαίκτες του και το έδειξε και κόντρα σε Βέροια και Καμπάλα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: