Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Γκάλης για όλους και για όλα στο Ευρωμπάσκετ!!

Έναν αμφίρροπο τελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Λιθουανία περιμένει ο Νίκος Γκάλης. Τι είπε ακόμη για τον έφηβο Γκασόλ και πως έχασε η Σερβία.

Γκάλης για όλους και για όλα στο Ευρωμπάσκετ
Η άποψη του Νίκου Γκάλη πάντα έχει αξία. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ παρακολουθεί φανατικά το Ευρωμπάσκετ και καταθέτει το δικό του σχόλιο για τους δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς και τον τελικό Ισπανία-Λιθουανία.

«Το φετινό Ευρωμπάσκετ είχε να παρουσιάσει 2 πραγματικά συναρπαστικούς ημιτελικούς. Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήραν την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό. Οι Ισπανία παρά τις ελλείψεις βασικών της παικτών με ηγέτη τον μεγάλο Γκασόλ που έπαιζε σαν έφηβος και έκανε απίθανα πράγματα νίκησαν τους οικοδεσπότες Γάλλους χωρίς να επηρεαστούν από την εχθρική γι’ αυτούς ατμόσφαιρα.

Στον άλλο ημιτελικό η Λιθουανία, η ευχάριστη για μένα έκπληξη αυτής της διοργάνωσης, βασίστηκε στην πολύ δυνατή της άμυνα και πήρε τη σπουδαία πρόκριση παίζοντας με παίκτες που έδειξαν εκπληκτική ψυχραιμία και στα σαράντα λεπτά. Αντίθετα η Σερβία έκανε λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αδικαιολόγητα για την αξία των παικτών της. Ο αυριανός μεγάλος Τελικός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό αγώνα όπου οι πιθανότητες είναι ακριβώς μοιρασμένες»
, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: