Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Έσπασε το σερί του Χάμιλτον ο Φέτελ!!

Εκπλήξεις στην πίστα της Σιγκαπούρης. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ χάρισε στη Ferrari την πρώτη της pole position μετά από τρία και κάτι χρόνια. Πέμπτος ο Χάμιλτον, έκτος ο Ρόσμπεργκ.

Έσπασε το σερί του Χάμιλτον ο Φέτελ
Την 46η pole position της καριέρας του πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο πιλότος της Ferrari ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης, πρώτη του πρωτιά σε αυτές με τη «σκουντερία», ενώ έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά διαδοχικών pole positions από τον Λιούις Χάμιλτον. Από τον Ιούλιο του 2012 στη Γερμανία είχε να πάρει την pole position η Ferrari, ενώ περίπου δύο χρόνια είχε να την εξασφαλίσει ο Γερμανός οδηγός.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull και ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη δεύτερη Ferrari ακολούθησαν, τέταρτος ήταν ο Ντάνιελ Κβίατ με την άλλη Red Bull, ενώ μόλις πέμπτος ο Λιούις Χάμιλτον και έκτος ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τις Mercedes. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Βαλτέρι Μπότας (Williams), Μαξ Φερστάπεν (Toro Rosso), Φελίπε Μάσα (Williams) και Ρομάν Γκροζάν (Lotus).

Στην Q1, όπου ταχύτερος ήταν ο Ντάνιελ Κβίατ, έμειναν εκτός οι Sauber των Έρικσον και Νασρ, ο Μαλδονάδο (Lotus), ο Στίβενς (Manor) και ο Ρόσι (Marussia).

Στην Q2, όπου ταχύτερος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, εκτός έμειναν οι δύο McLaren (Αλόνσο και Μπάτον) και οι δύο Force India (Χούλκενμπεργκ και Πέρες), όπως και η Toro Rosso του Σάινθ, που είχε ατύχημα.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: