Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Με... βοήθεια η Ρεάλ!! (video)

Πέρσι της είχε ρίξει εννιά, φέτος τα... χρειάστηκε! Η Ρεάλ έκαμψε την αντίσταση της Γρανάδα (1-0), με τον ίδιο επόπτη να κάνει λάθος στη φάση του γκολ και σ' αυτό που δεν μέτρησε των φιλοξενούμενων.

Με... βοήθεια η Ρεάλ! (video)
Πέρσι απέναντι στην Γρανάδα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει 9-1 μέσα στο Μπερναμπέου. Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο άνετα για τη βασίλισσα, κάθε άλλο...

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ δυσκολεύτηκαν πολύ, προκειμένου να φτάσουν στο τελικό 1-0, με τον Κέιλορ Νάβας να κρατά όρθια την ομάδα και τις διαιτητικές αποφάσεις να αφήνουν πολλά παράπονα στους φιλοξενούμενους.

Διότι στο 20' βρήκαν δίχτυα με τον Σακσές, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε, καθώς ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του (στην μπαλιά που έγινε απ' τον Ελ Αραμπί) και τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

Η φάση του ακυρωθέντος γκολ της Γρανάδα

inner

Σιγά-σιγά οι Μαδριλένοι άρχισαν να ξυπνούν, αλλά έχαναν και μεγάλες ευκαιρίες. Την μία ο Κριστιάνο έβγαινε «ηττημένος» στο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την άλλη ο Μόντριτς δεν μπορούσε να τον νικήσει εξίσου, την… παράλλη ο Ίσκο σημάδευε άουτ.

Τα λεπτά περνούσαν, το άγχος αυξανόταν… Κι αν δεν ήταν ο Νάβας να πει εντυπωσιακό «όχι» στον Σάκσες, ενδεχομένως να ‘χαμε την «κηδεία» που δεν... επέτρεψε νωρίτερα ο διαιτητής.

Κι αφού ο φορ της Γρανάδα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του δεύτερου μέρους –όπου η λόμπα του έφυγε μόλις άουτ- ήρθε η… τιμωρία. Τρία λεπτά αργότερα (στο 55’), ο Ρονάλντο έδωσε στον Ίσκο, αυτός σέντραρε για τον Μπενζεμά και η καρφωτή κεφαλιά του έγραψε το 1-0. Βέβαια κι εδώ είχαμε διαιτητικό λάθος, καθώς ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε την πάσα και πριν βγάλει την ασίστ. Και στη φάση ήταν ο ίδιος επόπτης που στο πρώτο μέρος είχε ακυρώσει το γκολ των φιλοξενούμενων.



Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τους παίκτες της Ρεάλ να διατηρούν το προβάδισμά τους, να χάνουν 1-2 ευκαιρίες και τον Νάβας να επεμβαίνει καθοριστικά σε νέο τετ-α-τετ, σώζοντας την ομάδα του από παραβίαση και βάζοντας ακόμα πιο γερά το λιθαράκι του στο τρίποντο, που κρατά πάντα κοντά στην κορυφή τους πρωτευουσιάνους.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 18/9

Χετάφε-Μάλαγα 1-0
(2’ Σέποβιτς)

Σάββατο, 19/9

Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 1-0
(55' Μπενζεμά)

Βαλένθια-Μπέτις (19:15)
Εϊμπάρ-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)
Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ (23:00)

Κυριακή, 20/9

Σεβίλλη-Θέλτα (13:00)
Λα Κορούνια-Χιχόν (17:00)
Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο (19:15)
Λας Πάλμας-Βαγιεκάνο (21:30)
Μπαρτσελόνα-Λεβάντε (21:30)


Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Τρίτη, 22/9

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε (21:00)
Εσπανιόλ-Βαλένθια (21:00)
Γρανάδα-Σοσιεδάδ (23:00)

Τετάρτη, 23/9

Θέλτα-Μπαρτσελόνα (21:00)
Λεβάντε-Εϊμπάρ (21:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Σπόρτινγκ Χιχόν (21:00)
Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Λας Πάλμας-Σεβίλλη (23:00)
Μάλαγα-Βιγιαρεάλ (23:00)

Πέμπτη, 24/9
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: