Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Football League! (preview)

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει στα παιχνίδια των «μικρών» επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας, με τις Τσάμπιονσιπ, League 1 και League 2, να βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση, προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Τσάμπιονσιπ:

Η πρωτοπόρος Μπράιτον (19 β.) θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί της και τη διαφορά που έχει από τους διώκτες της, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Γούλβς. Από 14 βαθμούς έχουν οι Μίντλεσμπρο και Μπέρνλι οι οποίες κοντράρονται με τις Νότιγχαμ Φόρεστ (εκτός) και Ντέρμπι Κάουντι (εκτός, 21/9) αντίστοιχα. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Ίπσουιτς, με ένα παιχνίδι περισσότερο ωστόσο, το χθεσινό (18/9) κόντρα στη Μπέρμιχγαμ (12 β.), στο τελικό 1-1. Η εξάδα κλείνει με τη Χαλ (13 β.) να υποδέχεται την ΚΠΡ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Ίπσουιτς – Μπέρμιχγαμ 1-1
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μίντλεσμπρο
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Φούλαμ
Γουλβς - Μπράιτον
Χαλ - ΚΠΡ
Μπλάκμπερν - Τσάρλτον
Μπρέντφορντ - Πρέστον
Μπρίστολ Σίτι - Ρέντινγκ
Χάντερσφιλντ - Μπόλτον
Μίλτον Κέινς Ντονς - Λιντς
Ρόδεραμ – Κάρντιφ
Ντέρμπι Κάουντι – Μπέρνλι (21/9)

League One:

Σκληρή «μάχη» γίνεται στην League One με τις ομάδες τις πρώτης εξάδας να απέχουν όλες μεταξύ τους μόλις έναν βαθμό. Με 17 βαθμούς, η Τζίλιγχαμ βρίκσεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και για να παραμείνει εκεί, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο, θα πρέπει να πάρει την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κόλτσεστερ. Έναν βαθμό πίσω της βρίσκεται η Γουόλσολ που επίσης δοκιμάζεται εκτός έδρας στην έδρα της Πίτερμπρο, την ώρα που η Μπέρτον Άλμπιον (15 β.) θέλει να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σουίντον. Την Τσέστερφιλντ υποδέχεται η 4η Κόβεντρι (14 β.), κόντρα στη Μπράντφονρντ δοκιμάζεται η Σέφιλντ Γιουν. (12 β.). Στους 11 βαθμούς η Ρότσντεϊλ (6η) που φιλοξενεί την Σκάνθορπ.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Μπλάκπουλ - Μπάρνσλεϊ
Ντονκάστερ - Ολνταμ Αθλέτικ
Μπέρι - Πορτ Βέιλ
Κόλτσεστερ - Τζίλιγχαμ
Κόβεντρι - Τσέστερφιλντ
Μίλγουολ - Σάουθεντ
Πίτερμπρο - Γουόλσολ
Ρότσντεϊλ - Σκάνθορπ
Σριούσμπερι - Κρου
Σουίντον - Μπέρτον Αλμπιον
Γουίγκαν Φλίτγουντ Τάουν
Μπράντφονρντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20/9)

League Two

Μετά από επτά αγωνιστικές, η Λέιτον Όριεντ (16 β.) παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League Two και το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θα φέρει στο «σπίτι» της κόντρα στη Γουίκομ (14 β.). Πλίμουθ και Πόρτσμουθ πάντως, με 15 βαθμούς έκαστη, ευελπιστούν σε γκέλα της Όριεντ και δική τους νίκη κόντρα στη Μπρίστολ Ρόβερς (εντός) και Όξφορντ Γιουνάιτεντ (εκτός) αντίστοιχα. Από κοντά και η Μόρκαμ με την Έξετερ, οι οποίες έχοντας από 13 βαθμούς, θέλουν αντίστοιχα τη νίκη επί των Νορθάμπτον (εντός) και Άκρινγκτον Στάνλεϊ (εκτός). Ενός βαθμού υστερούνται οι Μάνσιφλντ, Όξφορντ και Καρλάιλ. Η πρώτη φιλοξενείται από τη Λούτον, η δεύερη παίζει με την Πόρτσμουθ και η τρίτη αντιμετωπίζει τη Γιορκ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Χάρτλπουλ – Κέμπριτζ
Λέιτον Οριεντ – Γουίκομ
Λούτον – Μάνσφιλντ
Μόρκαμ – Νορθάμπτον
Οξφορντ Γιουνάιτεντ – Πόρτσμουθ
Πλίμουθ – Μπρίστολ Ρόβερς
Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Εξετερ
Γιορκ – Καρλάιλ
Γουίμπλεντον – Νοτς Κάουντι
Μπαρνέτ – Στίβενεϊτζ
Ντάγκεναμ – Νιούπορτ Καουντι
Κρόουλι – Γιόβιλ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: