Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο Σκάζνι λέει ψέματα»

Βγάζει ψεύτη τον Ζντένεκ Σκάζνι ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Τόμας Κοσίσκι, τονίζοντας ότι δεν δήλωσε τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας μετά το ματς της Πέμπτης.

«Ο Σκάζνι λέει ψέματα»
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Τόμας Κοσίσκι τα όσα ανέφερε ο Ζντένεκ Σκάζνι για τον Σλοβάκο πορτιέρο μετά το ματς του Αστέρα Τρίπολης με την Σπάρτα Πράγας (1-1) για τους ομίλους του Europa League.

«Στο δεύτερο γκολ, ο Κοσίτσκι μου είπε ότι δεν έδωσε καθόλου μάχη και σφύριξε ο διαιτητής», ανέφερε ο πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ για τη φάση των καθυστερήσεων όπου δεν μέτρησε γκολ των φιλοξενούμενων.

inner

«Ο Ζντένεκ Σκάζνι λέει ψέματα. Δεν μίλησα ποτέ μαζί του. Είχα συνομιλία μόνο με τον Λάφατα, τον οποίο γνωρίζω και πήγα να ανταλλάξουμε φανέλες. Όταν με ρώτησε για το τι έγινε στη φάση, του είπα πως ήταν πολλά σώματα στη μικρή περιοχή και ένιωσα πολλές επαφές και δεν κατάλαβα ποια απ΄ όλες υπέδειξε ως φάουλ ο διαιτητής. Φυσικά και υπήρχαν παραβάσεις και όχι μόνο μία στη συγκεκριμένη φάση», τόνισε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης στο «Goal». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: