Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

«Παίζει» ακόμη για ΟΠΑΠ στην Super League!!

Συνεχίζουν να παρακολουθούν διακριτικά το θέμα της χορηγίας της Super League από τον ΟΠΑΠ, καθώς υπάρχει ένας όρος που κρατάει τον Οργανισμό στο… παιχνίδι.

«Παίζει» ακόμη για ΟΠΑΠ στην Super League
Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα της χορηγίας της Super League, αλλά το τοπίο παραμένει θολό. Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που δημοσιοποιήθηκε χθες. Η Λίγκα συνεχίζει να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να μπει ρήτρα αποκλειστικότητας, που ήθελε ο ΟΠΑΠ.

Από την Διοργανώτρια Αρχή ζητούν μίνιμουμ 3 εκατομμύρια ευρώ μεικτά, τα οποία καθαρά είναι περίπου 2,290 εκατομμύρια, αφαιρώντας την εφορία. Αν υπάρξει συμφωνία τότε θα ισχύσει από την έκτη ή την έβδομη αγωνιστική. Με τις υπογραφές θα εισπραχθεί το 205 του ποσού και το 90% θα έχει καταβληθεί το αργότερο με τη λήξη του πρωταθλήματος, λίγο πριν την έναρξη των play off.

Η Λίγκα βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις εταιρείες, οι δύο είναι στοιχηματικές. Παράλληλα, είναι ακόμη στο κόλπο ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με τη «Live Sport». Ο Οργανισμός ενημέρωσε τον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, μέσω επιστολής ότι υπάρχει η πιθανότητα να γίνει χρήση του όρου που είχε μπει στην προηγούμενη σύμβαση.

Βάσει αυτού μπορεί να διατηρήσει την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος αν ρίξει στο τραπέζι τα ίδια χρήματα μα τη μεγαλύτερη προσφορά που θα έχει κατατεθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: