Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πόι: «Ξαφνιάστηκα ευχάριστα»

Εντυπωσιασμένος από την οργάνωση που υπάρχει πλέον στην Άρη εμφανίστηκε ο Μάουρο Πόι.

Πόι: «Ξαφνιάστηκα ευχάριστα»
Χαρούμενος για την παραμονή του στον Άρη παρουσιάστηκε ο Μάουρο Πόι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Μυτιλήνη, τόνισε πως εντυπωσιάστηκε από το γεγονός πως τα πάντα πλέον στους «κίτρινους» είναι πιο οργανωμένα.

Αναλυτικά:

«Το έχω ξαναπεί και θα το λέω σε κάθε ευκαιρία ότι η αρχική μου επιθυμία ήταν να παραμείνω στον Άρη. Ελπίζω να έχουμε μία καλή σεζόν».


Για τις διαφορές που υπάρχουν φέτος στην ομάδα: «Βλέπω από τη στιγμή που επέστρεψα ότι υπάρχει πολύ διαφορετική οργάνωση, τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά κι αυτό με έχει ξαφνιάσει. Αυτό ήταν κάτι που χρειαζόμασταν και πέρσι στο οργανωτικό κομμάτι. Αυτό που βλέπω φέτος είναι ότι όλοι κινούνται γύρω από την ομάδα ώστε να μπορούμε οι παίκτες να είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας που είναι εντός του αγωνιστικού χώρου. Επομένως ελπίζω να συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν την περσινή σεζόν».

Για τους νέους παίκτες που έχουν έρθει: «Το ρόστερ έχει αλλάξει πάρα πολύ και θα πρέπει κι εμείς με τη δική μας εμπειρία να βοηθήσουμε τους καινούριους μας συμπαίκτες. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι πάρα πολύ ποιοτικοί και σίγουρα θα βοηθήσουν κι εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: