Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τον Κονέ, η κατηφόρα...!!

Βρέθηκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, αλλά η Ουντινέζε των Καρνέζη και Κονέ ηττήθηκε (1-2) από την Έμπολι, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να αποβάλλεται στο 72’ με δεύτερη κίτρινη.

Μετά τον Κονέ, η κατηφόρα...
Η Έμπολι φάνταζε το εύκολο «θύμα» προκειμένου η Ουντινέζε να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στη Serie A μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά τελικά όχι μόνο δεν πήρε το «τρίποντο» μέσα στην έδρα της, αλλά ηττήθηκε από τους «ατζούρι» που από την πλευρά τους πέτυχαν την πρώτη τους νίκη.

Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε η αποβολή του Παναγιώτη Κονέ στο 72’ που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα αχρείαστο φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Για τις «ζέβρες» όλα άρχισαν ιδανικά όταν στο 19’ ο Ντι Νατάλε έβγαλε τη σέντρα και ο Ζαπάτα με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια του ματς, όμως, για ανεξήγητο λόγο η Ουντινέζε κατέβασε ρυθμούς και έμοιαζε περισσότερο να περιμένει τη λήξη του αγώνα παρά να επιτεθεί για ένα δεύτερο γκολ. Η Έμπολι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και μάλιστα σκόραρε στο 69’, αλλά το γκολ του Μακαρόνε ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ-σάιντ.

Στο 72’ ο Κονέ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα ο Παρέδες ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι «δραπέτευσαν» από το «Φρίουλι» και με τη νίκη (η πρώτη τους στο πρωτάθλημα) καθώς στο 92’ ο Μακαρόνε με ωραίο σουτ νίκησε τον Καρνέζη που δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στην προσπάθεια του Ιταλού επιθετικού.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/09

Ουντινέζε-Έμπολι 1-1
(19’ Ζαπάτα – 73’ Παρέδες)

Μίλαν-Παλέρμο (21:45)

Κυριακή 20/09

Κιέβο-Ίντερ (13:30)
Αταλάντα-Βερόνα (16:00)
Μπολόνια-Φροζινόνε
Τζένοα-Γιουβέντους
Ρόμα-Σασουόλο
Τορίνο-Σαμπντόρια
Κάρπι-Φιορεντίνα (19:00)
Νάπολι-Λάτσιο (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Τρίτη (22/09)

Ουντινέζε-Μίλαν (21:45)

Τετάρτη (23/09)

Κάρπι-Νάπολι (21:45)
Κιέβο-Τορίνο
Φιορεντίνα-Μπολόνια
Ίντερ-Βερόνα
Γιουβέντους-Φροζινόνε
Λάτσιο-Τζένοα
Παλέρμο-Σασουόλο
Σαμπντόρια-Ρόμα

Πέμπτη (24/09) ¨

Έμπολι-Αταλάντα (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: