Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μουρίνιο: «Τα ΜΜΕ ψάχνουν για... δραματικές ιστορίες»

Τα εξωαγωνιστικά βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο ξανά για την Τσέλσι στη συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τον «special one» να δηλώνει ότι τα ΜΜΕ ψάχνουν για ... δράματα, ενώ τόνισε πως δέχεται την κριτική για τις αποφάσεις του, όχι όμως για τη σχέση που έχει με τους ποδοσφαιριστές του.  
Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:
Για την κατάσταση στην Τσέλσι: «Τα Μ.Μ.Ε πάντοτε θα ψάχνουν το... δράμα και τις ιστορίες όταν μια ομάδα χάνει και δεν πηγαίνει καλά για κάποιο διάστημα. Αυτό που ισχύει όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πως το σύνολο παλεύει να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση την οποία χάνει όταν έρχονται συνεχώς στραβά αποτελέσματα... Η νίκη επί της Μακάμπι ήταν ό,τι πρέπει για να αναθαρρήσουμε λίγο, αν και πάλι το ξεκίνημα του αγώνα ήταν κακό αφού χάσαμε και πέναλτι. Μπορείτε να γράψετε πολλά εσείς οι δημοσιογράφοι για τις αποφάσεις που παίρνω και να ασκήσετε κριτική, όμως δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για τη σχέση που έχω με τους ποδοσφαιριστές μου».
Για το ματς με την Άρσεναλ: «Δεν θέλω να μπλέξουμε το αυριανό παιχνίδι με όλα τα υπόλοιπα. Ούτε να το βάλουμε με το σερί της Τσέλσι απέναντι στην Άρσεναλ, ούτε να το παροιμοιάσουμε με το παιχνίδι για το Community Shield πριν από έναν μήνα... Είναι ξεχωριστό και δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί. Όπως επίσης πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστεί η Άρσεναλ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκουράστηκαν, άλλοι έμειναν πίσω στην Αγγλία και είναι φρέσκοι, οπότε δεν το υπολογίζουμε το αρνητικό αποτέλεσμα του αντιπάλου στο προηγούμενο παιχνίδι».
Για τον Εντέν Αζάρ: «Δεν σημαίνει κάτι το ότι έχασε το πέναλτι με τη Μακάμπι. Είναι ακόμα ο βασικός μας εκτελεστής στα στημένα όπως τα πεναλτι και είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. Σύντομα, θα αναδεικνύεται ξανά MVP στα παιχνίδια μας».
Για τον Τζον Τέρι: «Είναι ένα από τα βασικά στελέχη του ρόστερ της Τσέλσι. Δεν σημαίνει κάτι το ότι κάθισε σε ένα παιχνίδι στον πάγκο...».
Για τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς: «Ποτέ δεν ασκώ κριτική σε μεμονωμένα άτομα για τις εμφανίσεις τους. Πάντα στέκομαι στη συνολική εικόνα της ομάδας. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ μονάχα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς μετά από κακό ματς».
Στα αγωνιστικά, ο Γουίλιαν που αποχώρησε τραυματίας από την ευρεία (4-0) νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολοι μέχρι νεοτέρας κρίνονται οι Πέδρο, Φαλκάο και Όσκαρ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: