Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σον έφερε... χαμόγελα στον Κέιν!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χιουνγκ-Μιν Σον, ο οποίος «έλαμψε» στην χθεσινή (17/9) αναμέτρηση της Τότεναμ κόντρα στην Καραμπάκ, ο Χάρι Κέιν, ο οποίος περιμένει πλέον ακόμα περισσότερα πράγματα από τον νεοαποκτηθέντα Νοτιοκορεάτη.  
Μεγάλη ήταν η χαρά του Χάρι Κέιν για το άκρως πετυχημένο ντεμπούτο του Χιουνγκ-Μιν Σον, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάκ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ σημείωσε δύο γκολ στο τελικό 3-1, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Άγγλο στράικερ
«Ο Σον έκανε μία σπουδαία δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι που έβαλε δύο γκολ. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, πολλούς παίκτες σε πολλές θέσεις, επομένως δεν ανησυχούμε», δήλωσε αρχικά.
«Χαίρομαι για εκείνον, έπαιξε πολύ καλά. Έτρεψε, είχε δύο καλά τελειώματα και δημιούργησε επίσης ευκαιρίες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για εκείνον. Αν αναλογιστούμε ότι είναι το ντεμπούτο του στην έδρα μας, περιμένουν ακόμα περισσότερα να έρθουν», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: