Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Και στην κορυφή... Μπουονανότε!!

Σκέψεις να χρησιμοποιήσει τον Ντιέγκο Μπουονανότε στην κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ κάνει ο Τραϊανός Δέλλας. Οι «σίγουροι» οκτώ.

Και στην κορυφή... Μπουονανότε
Αρκετά εναλλακτικά πλάνα μοιάζει να έχει στο μυαλό του ο Τραϊανός Δέλλας, κάνοντας τα σχέδια του για το πρώτο ντέρμπι της ΑΕΚ από την επιστροφή της Super League. Ο 38χρονος τεχνικός δεν παρουσίασε ούτε στην τελευταία προπόνηση το τι ακριβώς σκέφτεται για το ματς της Τετάρτης (23/9, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά είναι πιθανόν να το κάνει σήμερα.

Από τα λίγα που έχει φανερώσει τις τελευταίες ημέρες προκύπτει ότι οκτώ παίκτες πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το βασικό σχήμα. Ο Μπαρόχα θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Γκάλο, στο κέντρο της άμυνας ο Κολοβέτσιος. Για το κέντρο της άμυνας «παλεύουν» Τζανετόπουλος-Λαμπρόπουλος.

Φαβορί για το αριστερό άκρο της είναι ο Σοϊλέδης, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει ο Ντίντακ. Στο κέντρο έχουν καπαρωμένες θέσεις οι Σιμόες, Γίοχανσον και στην μεσοεπιθετική γραμμή οι Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδης. Λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και πάλι ο Πέτρος Μάνταλος που ανεβάζει στροφές, αλλά ακόμη δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση.

Πάντως, ο Δέλλας είναι πιθανό να κάνει μια μίνι έκπληξη με τον Μπουονανότε. Χθες τον δοκίμασε για λίγο στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας στο μυαλό του ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Άλλωστε είναι κάτι απασχολεί έντονα σχεδόν σε καθημερινή βάση τον νεαρό τεχνικό από την αρχή της σεζόν, το ποιόν παίκτη θα χρησιμοποιήσει στην γραμμή κρούσης, καθώς ο Τζεμπούρ είναι τραυματίας, ενώ όταν έπαιζε δεν ήταν πολύ καλός.

Από την άλλη ο Κρισαντούς δεν έχει καταφέρει ακόμα και τώρα που λείπει ο Αλγερινός να πάρει τη φανέλα… σπίτι του, παρότι ο Αραβίδης χρησιμοποιείται αριστερά συνήθως και όχι στην κορυφή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: