Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Λουίς Ενρίκε: «Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε παίκτη λόγω FIFA»

Κάθε ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποιον παίκτη ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ραφίνια απέκλεισε ο Λουίς Ενρίκε, ρίχνοντας το… ανάθεμα στη FIFA για την οποία δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Λουίς Ενρίκε: «Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε παίκτη λόγω FIFA»
Κάθε πιθανότητα να κινηθεί για μεταγραφή με την οποία θα καλυφθεί το κενό του Ραφίνια που τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν απέκλεισε ο Λουίς Ενρίκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Λεβάντε.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ανέφερε ότι είχε κατατεθεί στη FIFA ένα σχετικό ερώτημα και παλιότερα το οποίο όμως συνάντησε την αρνητική στάση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εν λόγω απαγόρευση.

«Η ομάδα ζήτησε από τη FIFA πριν από μερικούς μήνες αν μπορούμε να αποκτήσουμε νέους παίκτες, αν προέκυπταν σοβαροί τραυματισμοί και η FIFA μας είπε ότι δεν μας επιτρέπει να αποκτήσουμε κανέναν. Δεν έχει σχέση το τι σκέφτομαι εγώ για αυτό. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη λόγω της FIFA», ανέφερε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: