Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ιορδανίδης: «Ίσως κάνει καλό στον Όλσεν ο πάγκος» (audio)

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Δημήτρη Κανελλάκη και Κυριάκο Κύρτσο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη θέση του γκολκίπερ στο «Δικέφαλο του Βορρά», για τη διαχείριση του ρόστερ από τον Ιγκόρ Τούντορ, για το αποψινό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με την Κράσνονταρ, καθώς και για το πλάνο Άρνσεσεν που θέλει τους κατάλληλους παίκτες.

Διαβάστε και ακούστε όσα είπε o βετεράνος σέντερ-φορ των Μακεδονικών και ΠΑΟΚ στο «Τρίτο Ημίχρονο»:

«H θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη… Ο Όλσεν είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, το ίδιο και ο Γλύκος, το τελευταίο όμως λάθος του Σουηδού τον έστειλε και στον πάγκο. Είναι συνεχόμενα τα λάθη του Όλσεν και ίσως αυτή η επιλογή του Τούντορ του κάνει καλό στο τέλος. Το πιο φρόνιμο είναι να ξεκουράσει τον Σουηδό τερματοφύλακα ο Κροάτης τεχνικός» είπε αρχικά για τη καίρια θέση του κίπερ ο 53χρονος προπονητής και συνέχισε λέγοντας για το rotation:

«Αυτό που είναι δύσκολο είναι η διαχείριση του ρόστερ. Είναι το πιο δύσκολο που έχει να κάνει ένας προπονητής. Οπωσδήποτε η διαχείριση πρέπει να είναι αυτή η οποία θα δείξει μέσα από τα αποτελέσματα ότι μία ομάδα πάει καλά. Μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ βλέπουμε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα και ίσως φταίει και η διατήρηση του ρόστερ. Η σκέψη ενός προπονητού είναι να έχει στη διάθεση του 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι για την ενδεκάδα.»

Για το πρώτιστο στόχο του φετινού ΠΑΟΚ: «Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτιστος στόχος του Ιγκόρ Τούντορ και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί… Βεβαίως και πρέπει να βλέπουμε και το EuropaLeagueαλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Κροάτη τεχνικό και οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.»

«Ο Ολυμπιακός είχε τη ρέντα και την τύχη στα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ οι αντίπαλες ομάδες ήταν καλύτερες να πάρει τις νίκες. Στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κάνει το 4-2, όμως αντί γι’ αυτού το ματς έληξε 3-3. Τι εννοώ με αυτό;  Ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιορδανίδης.


Τέλος ο 53χρονος προπονητής μίλησε και για το πλάνο Άρνσεσεν: «Το πλάνο του Δανού αθλητικού διευθυντή μου άρεσε στην αρχή… Με νεανικό και φιλόδοξο ρόστερ, όλο όμως το υπάρχων ρόστερ πρέπει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και ο Τούντορ πρέπει να διαχειριστεί πιο καλά το υπάρχων υλικό που έχει στα χέρια του.»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: