Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να αντιδράσει άμεσα!!

Γράφει ο Δημήτρης Μπούζας 



Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τις χθεσινές δηλώσεις του συμπαθέστατου Ιγκορ. Θα έλεγα ότι είναι ένα ακόμη δείγμα απειρίας του αναμφίβολα εργατικού Κροάτη κόουτς, ο οποίος, στην προσπάθειά του να «συμμαζέψει» το «ξεχείλωμα» που εμφανίστηκε στην ομάδα του, επιχείρησε έναν «απολογισμό», ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι δεν χρειαζόταν. Τη στιγμή, μάλιστα, κατά την οποία όσα συνέβησαν και όσα συμβαίνουν μιλούν από μόνα τους και γίνονται πολύ εύκολα κατανοητά από όλους. Πάμε λοιπόν παρακάτω, προκειμένου να «μιλήσουμε» για τα «τρέχοντα» και «ζέοντα», τα  οποία αφορούν το «σήμερα» και το «αύριο». Να αναφερθούμε δηλαδή στις άμεσες και κρίσιμες αγωνιστικές ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

Σήμερα το βράδυ: ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ και σε διάστημα κάτι περισσότερο από 48 ώρες (!!!) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Δύο αγώνες ορόσημα. Το ζητούμενο επί του προκειμένου είναι το κατά πόσο θα παρουσιαστεί έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ, ώστε να αντιδράσει θετικά στη μεγάλη πίεση που προκάλεσαν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και στους κινδύνους που κρύβει η συνέχεια.

Η επανάκαμψη και η επαναπροσέγγιση των στόχων του προβάλλει επιτακτικά και αποτελεί ένα ισχυρό και μεγάλο κίνητρο για τον Ιγκορ Τούντορ και τους παίκτες του. Ο Δικέφαλος πρέπει να ξαναβρεθεί στη «ρότα» των διεκδικήσεων και να αποτρέψει νέες παρεκκλίσεις και εκτροχιασμούς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, στον λίγο χρόνο που μεσολάβησε μετά το τοπικό ντέρμπι, άπαντες (μηδενός εξαιρουμένου) προχώρησαν σε μία γενναία και ειλικρινή αυτοκριτική και, μετρώντας λάθη, αλλά και αναλαμβάνοντας ευθύνες, θα παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι για να αλλάξουν σελίδα.

Ηρεμα και ψύχραιμα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την «διπλή» πρόκληση και να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το αντίστοιχο «διπλό» στοίχημα. Μέσα σε ένα τετραήμερο ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να αλλάξει πολλά και να κερδίσει πολλά. Αρκεί να αντιδράσει άμεσα και λεβέντικα.

Υ.Γ. Το ότι είναι αδίστακτοι εκεί στην ΚΕΔ (το γνωστό παραμάγαζο της αμαρτωλής ΕΠΟ) είναι γνωστό και δεν αμφισβητείται από κανέναν. Το να προκαλούν, όμως, με τέτοια θρασύτητα με ορισμούς, όχι απλά σκανδαλώδεις αλλά εμετικούς, αρχίζει να ανησυχεί, γιατί δείχνει ότι αυτοί οι τύποι δεν υπολογίζουν κανέναν. Ούτε την ελληνική δικαιοσύνη που έχει “τσουβαλιάσει” τουλάχιστον του μισούς απ’ αυτούς και τα 3/4 των προϊσταμένων τους, αλλά ούτε και την Πολιτεία η οποία δια του πρωθυπουργού και του αρμοδίου υφυπουργού Αθλητισμού έστειλε το μήνυμα ότι «ήρθε το τέλος τους».

Ορισαν τον Δημητρόπουλο (!!!) τον λεγόμενο… στον χώρο της διαιτησίας «Τζακ ο αντεροβγάλτης» (όταν παίζει παιχνίδια του Ολυμπιακού) στο κάπως δύσκολο παιχνίδι του θρύλου εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Και το ερυθρόλευκο επίσης φιντανάκι που πρόσφατα διεθνοποιήθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας για να σφυρίξει κατά πώς θα βολεύει την ομάδα του Πειραιά...

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: