Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Ξέρω καλύτερα το πρωτάθλημα από τον Άρνεσεν…»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα, αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι με την Κράσονταρ για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Αναφέρθηκε στην αναμενόμενη αλλαγή Γλύκου-Όλσεν αλλά και τα πολλά λάθη του δεύτερου, που έχουν στοιχίσει στην ομάδα. Μίλησε επίσης για το φετινό πρωτάθλημα και τους ρεαλιστικούς στόχους του ΠΑΟΚ.
Για το σημερινό παιχνίδι με την Κράσονταρ: «Οι Ρώσοι είναι πιο συνηθισμένοι να παίζουν σε βροχή και γενικότερα σε τέτοιες συνθήκες, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας».
Για την απόφαση να παίξει ο Γλύκος: «Για μένα είναι μια σωστή απόφαση. Να ξεκουράσει τον Όλσεν αλλά να δώσει και την ευκαιρία στον Γλύκο που έχει καιρό να παίξει. Ο Όλσεν δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ ,έχει πρόβλημα με τους συμπαίκτες του και κυρίως με τους αμυντικούς του, ενώ έχει φοβερά προσόντα, σε κάθε παιχνίδι κάνει και από μια γκάφα. Αυτός φοβάται τους αμυντικούς και οι αμυντικοί αυτόν. Δεν γίνεται όμως έτσι. Ο Γλύκος πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και να δείξει τι αξίζει».
Για το γκολ της ισοφάρισης του Ηρακλής και κατά πόσο ήταν φάουλ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν το συζητάω καθόλου. Είναι ο ορισμός του φάουλ. Δεν μπορείς να εμποδίζεις τον τερματοφύλακα στα 5 μέτρα. Από εκεί και πέρα έχει φανερά προβλήματα στην έξοδο ,μεγάλο πρόβλημα στις σέντρες».
Για το φετινό πρωτάθλημα και τους στόχους του «δικεφάλου»: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα , η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια, αλλά πρέπει να κυνηγήσει και να πάρει την δεύτερη θέση. Πεσμένος ο Ατρόμητος αλλά και ο Αστέρας, ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει στόχο την δεύτερη θέση και να την κατακτήσει».
Αναφορικά με τα όσα είπε ο Άρνεσεν και στόχος είναι η τριάδα: « Δεν ξέρω τι λέει ο Άρνεσεν, εγώ ξέρω καλύτερα το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ήτανε, η ΑΕΚ επίσης και αρκετές ομάδες είναι αποδυναμωμένες».
Για τις φετινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Ο Μακ δεν έχει συνέχεια στο παιχνίδι του, μόνο αναλαμπές έχει μέχρι τώρα. Έχει προσόντα , είναι πολύ γρήγορος αλλά πρέπει να γίνει πιο σταθερός. Ο Μπερμάτοφ είναι μεγάλο όνομα και ελπίζω με το χρόνο να δώσει ακόμα περισσότερα στον ΠΑΟΚ».
Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Με το υλικό που έχει τα πάει καλά ο Τούντορ».*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: