Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Κιντ: «Θα παίξει σε πέντε θέσεις ο Αντετοκούνμπο»


Έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον Γ. Αντετοκούνμπο σε όλες τις θέσεις της πεντάδας δήλωσε ο προπονητής των Μπακς,Τζέισον Κιντ.Τι είπε ο Giannis για τους πολλαπλούς ρόλους του και την επιμονή του στα σουτ.

Κιντ: «Θα παίξει σε πέντε θέσεις ο Αντετοκούνμπο»
Πολυεργαλείο στα χέρια του Τζέισον Κιντ θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο προπονητής της Μπακς δήλωσε πως ο 20χρονος άσος θα χρησιμοποιηθεί φέτος από γκαρντ μέχρι… σέντερ.

«Είναι 20 ετών και θα παίξει σε όλες τις θέσεις για μας. Ποτέ δεν παραπονιέται. Απλώς βγαίνει στο παρκέ και παίζει», τόνισε.

Ο Giannis προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. «Είναι πολλές οι ευθύνες που αναλαμβάνω αυτή τη στιγμή, αλλά μου αρέσει. Ποιος καλύτερος τρόπος να μάθεις μια θέση από το να παίζεις σε αυτή; Είναι δύσκολο, αλλά μαθαίνω. Αν κάτι αλλάξει στην πεντάδα, μπορώ να πάω στο ‘3’ ή στο’4’. Είμαι ευπροσάρμοστος και είναι καλό αυτό», είπε.

Ο Τζέισον Κιντ έχει δώσει φέτος το ελεύθερο στον Έλληνα άσο να σουτάρει από μακριά. «Πιστεύω πως δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση σουτάροντας τρίποντα. Κάνει πολλά καλά πράγματα για μας», είπε και ο Αντετοκούνμπο πιστεύει πως σύντομα θα δείξει πως… το’ χει. «Πιστεύω πως θα έρθουν τα εύστοχα σουτ. Στα μέσα και στο τέλος της σεζόν θα τα βάζω και τότε εσείς θα λέτε ότι ο Γιάννης βελτιώθηκε πολύ. Θα επιμείνω».

Ο Αντετοκούνμπο θα απουσιάσει από το πρώτο ματς της σεζόν, κόντρα στους Μπουλς, καθώς «κουβαλά» ποινή ενός αγώνα από τα play offs της περασμένης περιόδου. «Ήθελα πολύ να παίξω στον πρώτο αγώνα, αλλά τι να κάνω; Έκανα ένα λάθος πέρσι, αλλά θα είμαι έτοιμος για το δεύτερο ματς, με τους Γουίζαρντς. Ελπίζω οι συμπαίκτες μου να κερδίσουν τους Μπουλς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: