Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Καμπάλα» στ’ άλογο η Ντόρτμουντ!!

Από νωρίς «ξεμπερδεύει» η Ντόρτμουντ. Με χατ-τρικ του Ομπαμεγιάνγκ οι Βεστφαλοί έκαναν πλάκα στην έδρα της Καμπάλα (3-1), διατηρήθηκαν στην κορυφή κι άφησαν ελεύθερο το πεδίο στον ΠΑΟΚ.

«Καμπάλα» στ’ άλογο η Ντόρτμουντ
Άνετο κι ωραίο ήταν το απόγευμα της Πέμπτης για την Ντόρτμουντ στο Μπακού. Οι Βεστφαλοί δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα στην έδρα της Καμπάλα και με «μπροστάρη» τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (χατ-τρικ) πήραν τη νίκη 3-1.

Ο Γκαμπονέζος φορ άνοιξε το σκορ με γκολάρα στο 31ο λεπτό, ενώ επτά λεπτά αργότερα «καθάρισε» το τρίποντο για την ομάδα του Τούχελ πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα (38’). Οι Γερμανοί έριξαν τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, όμως παρέμειναν στην επίθεση και ο «Όμπα» βρήκε στο 72’ την ευκαιρία και για τρίτο γκολ, έπειτα από λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το γκολ της... παρηγοριάς για την Καμπάλα ήρθε στην... εκπνοή (90+3') απ' τον Ντοντό.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που καταφέρει απόψε στις 22.00 να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κράσνονταρ στην Τούμπα θα αυξήσει (στο +4) την διαφορά του απ’ την Καμπάλα, ενώ θα αφήσει πίσω του (-2) και τους Ρώσους.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.Ντόρτμουντ 7
2.Κράσνονταρ 3
3.ΠΑΟΚ 2
4.Καμπάλα 1

Η επόμενη αγωνιστική:
Πέμπτη 05/11 (20.00)
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ
Ντόρτμουντ-Καμπάλα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: