Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Περάσοβιτς: «Χτίστηκε για να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»!

Ομάδα με προδιαγραφές να κατακτήσει την Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τονίζοντας, ωστόσο, πως η Λαμποράλ Κούτσα μπορεί να τον νικήσει την Παρασκευή στη Βιτόρια.

Περάσοβιτς: «Χτίστηκε για να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»
Η εκτίμηση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, όπως όμως και η πίστη στις δυνατότητες της Λαμποράλ Κούτσα να τον νικήσει την Παρασκευή στη Βιτόρια.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για της Ευρωλίγκας, με πολύ αθλητικούς παίκτες, μεγάλα κορμιά και διαθέτει μια έξυπνη ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί για να κατακτήσει τον τίτλο σε αυτή τη διοργάνωση», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας, σαν μια πρόκληση και βλέπω στους παίκτες μου ότι θέλουν να κερδίσουν αυτό το ματς. Όλοι θέλουν πολύ να παίξουν σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, με το κοινό στο πλευρό μας. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο», πρόσθεσε, ενώ στάθηκε και στον παράγοντα της έδρας. «Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει τη ‘Φερνάντο Μπουέσα Αρένα’. Πάντα ήταν μια έδρα από την οποία δύσκολα περνούσε οποιοσδήποτε αντίπαλος. Ελπίζω αυτό να επαληθευτεί και την Παρασκευή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: