Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τα περισσότερα έσοδα της ιστορίας της η Μπαρτσελόνα!!

Η Μπαρτσελόνα αυτό τον χρόνο θα έχει τα περισσότερα έσοδα στην ιστορίας της και έτσι θα μπορέσει να κρατήσει τον Νεϊμάρ.

Τα περισσότερα έσοδα της ιστορίας της η Μπαρτσελόνα!
Η είδηση βγήκε από... σπόντα! Όταν η οικονομική αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νεϊμάρ και εάν η ομάδα μπορεί να προσφέρει ένα νέο καλύτερο συμβόλαιο στον βραζιλιάνο.

Η Σουσάνα Μόνχε διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο υπάρχει δυνατότητα να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τον Νεϊμάρ αλλά να αγοραστούν και άλλοι παίκτες, με εξίσου μεγάλες αποδοχές.

Τα λόγια είναι περιττά... Όπως τόνισε η Μόνχε τα έσοδα αναμένεται να ανέλθουν στα 633 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά δεν πρόκειται το ποσό το οποίο προορίζεται όλο για αγορά παικτών, αλλά για ένα ποσό το οποίο αφορά για την κάλυψη των αναγκών όλης της ομάδας και επί της ουσίας είναι μεγαλύτερο κατά περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ από το προηγούμενο.

Ωστόσο, το επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό το ποσό καθώς θα δώσει την ευκαιρία στην Μπάρτσελόνα να αυξήσει το συνολικό μπάτζετ συμβολαίων των παικτών. Έτσι η ομάδα θα τηρεί τον κανονισμό του financial fair play που ορίζει ότι τα χρήματα τα οποία δίδονται για συμβόλαια παικτών δεν πρέπει να υπερβαίνει το 70% του συνολικού μπάτζετ της ομάδας.

Αυτή την στιγμή η Μπαρτσελόνα ξοδεύει 380 εκατομμύρια ευρώ για αμοιβές, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 63% του εισοδήματος της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: