Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Μπελάδες για Σίλβα εν όψει Ατρομήτου!!

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δεν προλαβαίνει ο Καμπιάσο, λίγες ελπίδες για Ντουρμάζ.

Μπελάδες για Σίλβα εν όψει Ατρομήτου
Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην ελληνική πραγματικότητα και άρχισε υπό καταρρακτώδη βροχή τον αγώνα με τον Ατρόμητο, το μεσημέρι της Κυριακής στο Περιστέρι (15:00).

Ο Μάρκο Σίλβα πέρα από την κόπωση των παικτών του έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο συνεχίζει θεραπεία κι έτσι είναι απίθανο να προλάβει το προσεχές ματς, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζίμι Ντουρμάζ, για τον οποίο υπάρχουν ελπίδες. Ομοίως και ο Τάσος Αυλωνίτης, που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Νταβίντ Φουστέρ και Γιάννης Μανιάτης ακολουθούν θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης αντίστοιχα και δεν υπολογίζονται, όπως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που κάνει ατομικό. Ο Άλαν Πουλίδο, που δεν έχει πάρει ευκαιρίες, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ξεπερνώντας την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, η οποία θα αρχίσει στις 10:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: