Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Να αγκαλιάσει ο κόσμος τον Άρη…»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και στάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Άρη και τα πρώτα συμπεράσματα που βγήκαν. Αναφέρθηκε στον Σέρχιο Κόκε και στο πότε θα είναι έτοιμος αλλά ζήτησε και την βοήθεια του κόσμου, να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να φτάσουν μαζί τον Άρη ψηλά.
Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:
«Τα συμπεράσματα από την ομάδα και τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά και ανάλογος με τον χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα σχεδιάστηκε σε ένα μήνα, οι παίκτες ήρθαν αργά αλλά τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και παρότι σε κάποια δεχτήκαμε γκολ νωρίς, αντιδράσαμε , όπως έγινε με την Καβάλα αλλά και με το Αγοιονέρι, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε κομβικό σημείο αλλά και πάλι αντιδράσαμε άμεσα. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Για τον Κόκε: «Eίναι ακόμα σε ένα στάδιο προετοιμασίας. Θα τον δείτε όταν θα είναι έτοιμος, ακολουθεί ένα πρόγραμμα προετοιμασίας και σιγά-σιγά θα μπει στους κανονικούς ρυθμούς».
Για τον Άρη: «Ο Άρης λείπει από την Σούπερ Λιγκ και θα παλέψουμε και έχουμε στόχο να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει. Πρέπει να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια ,να είμαστε όλοι ενωμένοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν φτάνει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πρέπει να παίρνει τίτλους. Η προσπάθεια που έχει κάνει ο κ.Καρυπίδης πρέπει να αγαπηθεί από όλους και αυτό θα γίνει με τον ερχομό του κόσμου στο γήπεδο. Ο Άρης είναι πάντα Άρης σε όποια κατηγορία και να παίζει».*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: