Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Γούσταρα όταν έπαιζα στον Άρη, θα ήθελα να επιστρέψω»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Παντίδος και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κίτρινους», αλλά και στην τραυματική εμπειρία του Ιράν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που τον έκαναν να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία του με την ομάδα του Ιράν και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα: «Τα λεφτά ήταν πολλά, ωστόσο, δεν ήταν για μένα το παν. Αυτό που θέλω εκεί που αγωνίζομαι είναι να υπάρχει οργάνωση για να μπορώ να χαρώ το ποδόσφαιρο. Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω. Έκαναν προσευχή πριν την προπόνηση, ενώ και οι εγκαταστάσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Η ζωή εκεί είναι μια τρέλα. Καμία σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει εδώ. Άλλα μου έταξαν και άλλα είδα. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να γυρίσω πίσω. Προτιμώ να είμαι κάπου με λιγότερα λεφτά και να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη: «Δεν το έχω συζητήσει. Αν μου γινόταν πρόταση και με κάλυπτε θα γύριζα. Γούσταρα όταν έπαιζα στον Άρη και έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Μακάρι να με προσεγγίσει κάποιος άνθρωπος, θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: