Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο ξεχωριστός κύριος Ιντέγε!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τρία πράγματα για τον…on fire στράϊκερ του Ολυμπιακού!

Ο ξεχωριστός κύριος Ιντέγε!
***Ξεχωριστή περίπτωση αυτός ο Ιντέγε!

***Στα πέντε πρώτα παιχνίδια του στον Ολυμπιακό έπαιξε πάντα καλά, αλλά όχι μόνο δεν είχε βάλει ένα γκολ-δεν είχε, επί της ουσίας, ούτε μία πραγματικά καλή τελική. Ρε παιδί μου ένα σουτ η, μία κεφαλιά, που να πεις ότι «ήταν για γκολ».

***Στα τρία τελευταία, έχει σκοράρει και στα τρία, το ένα γκολ πιο δύσκολο από το άλλο! Με εξωτερικό δεξί φάλτσο στην Τούμπα, με εσωτερικό δεξί φάλτσο στην ΑΕΚ και με αριστερό φάλτσο σχεδόν από την γραμμή του άουτ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

***Μήπως ήταν μόνο μέχρι να πάρει μπρος; Και τώρα που πήρε μπρος, άντε να τον σταματήσουν.

***Λες και δεν μπορεί να βάλει τα πιο εύκολα (βλέπε και την ευκαιρία στην Κροατία στο 0-0) και μπορεί να βάζει μόνο τα δύσκολα!

***Και να ξέρετε ότι αυτό το «τρία στα τρία» του Ιντέγε, δηλαδή να σκοράρει σε τρία σερί παιχνίδια, το έχει ξανακάνει αρκετές φορές σε προηγούμενες ομάδες του. Κι έχει κάνει και…χειρότερα! Δηλαδή να βάλει σε τρία ματς παραπάνω από τρία γκολ!

***Ακόμη και πέρσι στην Μπρόμιτς, όπου συνήθως ήταν αναπληρωματικός! Τον περασμένο Φλεβάρη μέσα σε μία εβδομάδα έβαλε ένα γκολ στην Μπέρνλεϊ, ένα στη Σουόνσι και δύο στη Γουέστ Χαμ!

***Στην Ελβετία, στην Ξαμάξ, είχε βάλει πέντε γκολ σε τρία σερί παιχνίδια πρωταθλήματος: δύο στην Γκρασχόπερς, δύο στη Γιανγκ Μπόϊς κι ένα στη Ζυρίχη!

***Στην Ουκρανία, στην Ντινάμο Κιέβου, είχε βάλει πέντε γκολ σε τέσσερα κολλητά ματς, ένα στη Μέταλουργκ, δύο στη Χόβερλα, ένα στην Άρσεναλ κι ένα στη Φέγενορντ!

***Στη Γαλλία, στη Σοσό, είχε σκοράρει σε τρία διαδοχικά ματς του Σαμπιονά, επί των Μπρεστ, Λοριάν και Καέν.

***Κι είναι ωραίος και στους πανηγυρισμούς! Με τον ΠΑΟΚ έκανε πανηγυρισμό…κατούρημα! Με την ΑΕΚ έκανε τούμπες αλά Λούα Λούα! Και με την Ντινάμο πήγε και πήδηξε στο σημαιάκι.

***Αναμένουμε τον επόμενο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: