Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Απόπειρα να επηρεάσουν επόπτη στο El Clasico!!

Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο: Επόπτης κατήγγειλε πως δέχεται πιέσεις να ευνοήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον επερχόμενο αγώνα της με την Μπαρτσελόνα.

Απόπειρα να επηρεάσουν επόπτη στο El Clasico!
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες; Πριν από λίγες ώρες διέρρευσε στην δημοσιότητα δήλωση επόπτη -ο οποίος έχει οριστεί στο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα- σύμφωνα με την οποία υπέστη πιέσεις, από τον επίσης ορισμένο διαιτητή, ώστε να γείρει την πλάστιγγα (και τα σημαιάκια) υπέρ της Βασίλισσας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, και ο Χοσέ Άνχελ Χιμένεθ Μουνιόθ ντε Μοράλες, μέλος της ισπανικής Επιτροπής Διαιτήσιας, τηλεφώνησε στον επόπτη ώστε να τον «πείσει» μιας και ο δεύτερος δεν έδειχνε διατεθειμένος να ακολουθήσει τέτοιου είδους «οδηγίες» σε βάρος των Καταλανών.

Ο Μουνιόθ ντε Μοράλες απάντησε στις κατηγορίες λέγοντας: «Δεν έχω ιδέα από πού προήλθαν όλα αυτά. Είναι σαν να έχουν βγει από διήγημα του Κάφκα!».

Από την μεριά των Μαδριλέων, η αντίδραση για τα σενάρια συνομωσίας είναι έντονη, υποστηρίζοντας πως η ομάδα τους έχει πάρει ως τώρα ένα πέναλτι, την ίδια στιγμή που η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει επτά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: