Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ψηφίζουν Μπάρτσα «δαγκωτό» στη Μαδρίτη!!

Το γεγονός πως η «Marca» προασπίζεται κατά βάση τα συμφέροντα της Ρεάλ Μαδρίτης και απευθύνεται σε αντίστοιχο κοινό, δεν εμπόδισε τους αναγνώστες της να ψηφίσουν Μπαρτσελόνα «δαγκωτό» σε πρόσφατο poll

Ψηφίζουν Μπάρτσα «δαγκωτό» στη Μαδρίτη
Η πλειοψηφία των αναγνωστών της ισπανικής «Marca», σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, είναι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός αυτό δεν συνεπάγεται πάντως πως πρόκειται για ανθρώπους τυφλωμένους από το οπαδικό μίσος, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης του Μέσου.

Το κοινή κλήθηκε να δώσει προγνωστικά σχετικά με το ποιος θα κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αφού το όνομα του εκλεκτού των «μερένχες», Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν βρίσκεται καν στην πρώτη τριάδα.

Αντίθετα, οι αναγνώστες αναγνωρίζουν πως με βάση την περσινή κατάκτηση του Champions League και των δύο εγχώριων τίτλων, αξιωματικά η κορυφή ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι, στην πρώτη θέση των προτιμήσεων φιγουράρει το αδιαφιλονίκητο φαβορί, Λιονέλ Μέσι που συγκέντρωσε το 26,8% των ψήφων, ενώ ακολουθούν άλλοι δύο συμπαίκτες του στους Καταλανούς. Νεϊμάρ ψήφισε το 19,9% και «δαγκωτό» Σουάρες το 17,5%.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των αναγνωστών, θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού που τον Μέσι θα ακολουθήσουν δύο συμπαίκτες του στους «μπλαουγκράνα» αφού το 2010 ο Αργεντινός είχε κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα», με τους Ινιέστα και Τσάβι να βρίσκονται πίσω του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: