Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

«Δεν φεύγει από τη Ντόρτμουντ ο Γιανουζάι»

Βρετανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόωρη επιστροφή του Αντνάν Γιανουζάι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ, κατέστησε σαφές πως ο Βέλγος θα παραμείνει στη Βεστφαλία μέχρι το τέλος του δανεισμού του.
Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αντνάν Γιανουζάι να αποτελεί παρελθόν πριν από την ώρα του από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, επιστρέφοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 20χρονος έχει πραγματοποιήσει μόλις πέντε συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα, ενώ έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στο Κύπελλο Γερμανίας και το Γιουρόπα Λιγκ.
Με δηλώσεις του λοιπόν, ο Αθλητικός Διευθυντής των Βεσφταλών, Μίκαελ Τσορκ, τόνισε πως ο λόγος που ο 20χρονος δεν παίζει, είναι επειδή οι βασικοί παίκτες αγωνίζονται εξαιρετικά.
«Αυτό στην παρούσα φάση δεν είναι ένα ζήτημα. Έχουμε μία εξαιρετική σεζόν και οι άλλοι κάνουν μία εκπληκτική δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να τους βάλουμε στον πάγκο (για να πάρει χρόνο ο Γιανουζάι)»ήταν τα λόγια του Γερμανού παράγοντα των «κιτρινόμαυρων».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: