Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονισμένη η Εθνική Γερμανίας με το μακελειό στο Παρίσι!!


Μια συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσε η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μετά την τραγωδία στο Παρίσι, αναφέροντας τις στιγμές που έζησε η Εθνική Γερμανίας, στο προγραμματισμένο φιλικό στη Γαλλία.

Συγκλονισμένη η Εθνική Γερμανίας με το μακελειό στο Παρίσι
Την συμπαράστασή της στη Γαλλία εκδήλωσε η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την παρουσία της Εθνικής Γερμανίας για φιλικό στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση:

«Ήρθαμε στο Παρίσι για να κάνουμε αυτό που ενώνει όλους μας. Να παίξουμε ποδόσφαιρο, μαζί, ο ένας εναντίον του άλλου και με φιλική διάθεση. Για να έχουμε ένα απολαυστικό απόγευμα με τους φιλάθλους μας, για να δείξουμε αθλητικό πνεύμα, αλλά κυρίως ήρθαμε για μια τίμια και ήρεμη συνάντηση. Όλοι ανυπομονούσαμε να παίξουμε στο Σταντ ντε Φρανς, να έχουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό βράδυ, το οποίο εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Ήταν μια έκρηξη που άλλαξε τα πάντα. Δημιούργησε εικόνα που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας για πολύ καιρό. Περάσαμε τη νύχτα με το να το σκεφτόμαστε. Ρωτούσαμε τους αυτούς μας γιατί να συμβαίνει κάτι σαν αυτό. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόση απανθρωπιά; Υπάρχουν πολλές απαντήσεις, αλλά καμία δεν μπορεί να εξηγήσει αυτές τις άνανδρες επιθέσεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου το απόγευμα της Παρασκευής. Αλλά τίποτα δεν είναι τόσο άσχετο όσο αυτό, αυτή τη στιγμή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: