Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η Βραζιλία έκλεψε τη νίκη από την Αργεντινή!! (vids)


Ισόπαλο (1-1) έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, με τη «σελεσάο» να… κλέβει τη νίκη από τους Αργεντινούς που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από 3 ματς!

Η Βραζιλία έκλεψε τη νίκη από την Αργεντινή (vids)
Η Αργεντινή ήταν η καλύτερη, όμως η Βραζιλία κατάφερε να αποδράσει χωρίς να χάσει από το «Μονουμεντάλ» και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής.

Η «αλμπισελέστε» άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Άνχελ Ντι Μαρία έδωσε στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και εκείνος στον Εζεκιέλ Λαβέτσι που εκμεταλλεύτηκε τα κενά της βραζιλιάνικης άμυνας.



Οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η κεφαλιά του Νταβίντ Λουίζ (στο 40') πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρομέρο.

Στην επανάληψη, οι Αργεντινοί έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ τους, όταν ο Μπανέγα με διπλή προσπάθεια έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

Ο Ντούνγκα βλέποντας πως η «σελεσάο» δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι τον Ντόουγκλας Κόστα, ο οποίος ένα λεπτό μετά την είσοδό του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Λούκας Λίμα στο ριμπάουντ ισοφάρισε σε 1-1.



Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος αποβλήθηκε μέσα σε ένα λεπτό, καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες (η πρώτη στο 87' για αγκωνιά στον Ντιμπάλα, δεύτερη για επικίνδυνο παίξιμο στον Μπίγλια).

Η Αργεντινή μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη, με την πίεση στο πρόσωπο του Χεράρδο Μαρτίνο να αυξάνεται όλο και πιο πολύ.

Οι συνθέσεις

Αργεντινή (Μαρτίνο): Ρομέρο, Ρονκάλια, Φούνες Μόρι, Οταμέντι, Ρόχο, Μασεράνο, Μπίλια, Μπανέγα (Λαμέλα), Ντι Μαρία, Λαβέτσι (Γκαϊτάν), Ιγουαΐν (Ντιμπάλα)

Βραζιλία (Ντούνγκα): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Λουίζ Γκουστάβο, Ελίας, Λούκας Λίμα (Ρενάτο Αουγκούστο), Γουίλιαν (Ζιλ), Νεϊμάρ, Ρικάρντο Ολιβέιρα (Ντάγκλας Κόστα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: