Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Γιάνκοβιτς: «Αντιδράσαμε σαν ομάδα»

Η φύση του Παναθηναϊκού προστάζει άπαντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βγάζουν «δίψα» για αποτελέσματα, όπως τόνισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Αντιδράσαμε σαν ομάδα»
Αντίδραση που έπρεπε να βγάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού -βάσει και της βαριάς φανέλας που φορούν- ήταν το 91-56 κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως τόνισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Αντιδράσαμε όλοι σωστά μέσα στην εβδομάδα, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η φύση του συλλόγου είναι τέτοια που σε αναγκάζει να δίνεις τα πάντα και το 100% σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω πως αντιδράσαμε εν μέρει, ωστόσο αυτό δεν φτάνει.

Η συνέχεια είναι που θα μετρήσει και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν γίνεται εντός να είμαστε συγκεντρωμένοι και όταν φεύγουμε από το ΟΑΚΑ να… τα ξεχνάμε όλα. Σίγουρα ο κόσμος μας δίνει τρομερή ενέργεια και τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ για εμάς, παρά την εικόνα που είχαμε τελευταία. Πρέπει να συντονιστούμε, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές

Η Λοκομοτίβ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό κόουτς, ουδείς το αμφισβητεί αυτός. Και στη Βαρκελώνη το έχασε στο τέλος. Αυτή η εβδομάδα ήταν οδηγός για εμάς, πρέπει να αποδεικνύουμε συνέχεια πράγματα και να διψάμε για επιτυχίες».


Ερωτηθείς για την φωτογραφία που ανέβασε προ ημερών μαζί με τον πατέρα του, σε… παρόμοια κίνηση οι δυο τους: «Μακάρι τα γονίδια να πέσουν μέσα… Θαυμάζω πολύ τον πατέρα μου σαν παίκτη. Προσπαθώ να του… κλέψω κάποιες κινήσεις και να του μοιάσω λίγο παραπάνω. Ήταν μια οικογενειακή φωτογραφία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: