Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Γκονζάλες: «Νταβίντ Λουίς και Καβάνι δεν θέλουν να γυρίσουν στο Παρίσι»

Στην αποκάλυψη ότι ο Νταβίντ Λουίς και ο Έντινσον Καβάνι δεν θέλουν να επιστρέψουν στο Παρίσι για την Παρί λόγω των τραγικών γεγονότων των τελευταίων ωρών προχώρησε ο Αλβάρο Γκονζάλες.

Γκονζάλες: «Νταβίντ Λουίς και Καβάνι δεν θέλουν να γυρίσουν στο Παρίσι»
Μόνο ανεπηρέαστος δεν θα μπορούσε να μείνει και ο αθλητικός κόσμος μπροστά στα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Πολλά από τα μεγάλα «αστέρια» του Le Championnat παρακολουθούν τις εξελίξεις, σχολιάζοντας μέσω twitter, ωστόσο όσο περνούν οι ώρες προκύπτουν εξελίξεις που πολλές ομάδες δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν.

Συγκεκριμένα, από την Ουρουγουάη όπου η εθνική ομάδα προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο άσος της Άτλας, Τάτα Αλβάρο Γκονζάλες μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αποκάλυψε ότι τόσο ο συμπαίκτης του, Έντινσον Καβάνι, όσο και ο Βραζιλιάνος, Νταβίντ Λουίς που αγωνίζονται στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στη Γαλλία.

«Πρόκειται πραγματικά για άσχημα νέα για το ποδόσφαιρο και την πόλη. Σχολιάσαμε μεταξύ μας ότι ο Νταβίντ Λουίς δεν ήθελε να γυρίσει στο Παρίσι και ο Έντινσον (σ.σ. Καβάνι) μας είπε ότι με τη δεδομένη κατάσταση προτιμά κάτι ανάλογο, να μην επιστρέψει».

Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα δεν έχει πάρει κάποια θέση για το θέμα, αλλά αναμένεται να το κάνει έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: