Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Xαμόγελα για Εσιέν, με 4-4-2 ο ΠΑΟ!!

H θετική παρουσία του Εσιέν που αγωνίστηκε στο β’ μέρος, ήταν το ευχάριστο μαντάτο για τον ΠΑΟ, από το ισόπαλο 1-1 στο φιλικό που έγινε στο Κορωπί, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Xαμόγελα για Εσιέν, με 4-4-2 ο ΠΑΟ
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι έμειναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, από την παρουσία του Γκανέζου μέσου στην φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο Κορωπί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο Εσιέν αγωνίστηκε στο β’ μέρος και η παρουσία του ήταν πολύ ενθαρρυντική. Το 4-4-2 στην ευθεία και στα δύο ημίχρονα διάλεξε ο Αντρέα Στραματσιόνι, με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά δίχως ν' αλλάξει τη διάταξη.

Ο Ντομοβτσίσκι ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ, τον Λεβαδειακό, για να ισοφαρίσει ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος έπαιξε με τερματοφύλακα τον Κοτσόλη, τον Βέμερ δεξιά και τον Νάνο αριστερά, τον Ταυλαρίδη και τον Σάντσες στο κέντρο της άμυνας, τους Λαγό και Λουντ κεντρικά χαφ, τον Ζέκα δεξιά, τον Ατζαγκούν αριστερά και τους Κλωναρίδη και Πέτριτς στην επίθεση.

Στο β' μέρος ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους Μαρινάκη δεξιά, τον Μπούρμπο αριστερά, τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή στόπερ, Εσιέν και Λουντ κεντρικά χαφ, αριστερά ο Ατζαγκούν, δεξί χαφ τον Καλτσά και μπροστά Κλωναρίδη και Πέτριτς, ενώ αγωνίστηκε και ο Λάμπρου.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46’ Μαρινάκης), Νάνο (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Λαγός (46’ Εσιέν), Λουντ (70’ Δώνης), Ζέκα (46’ Καλτσάς), Ατζαγκούν (65’ Αγγελόπουλος Γ.), Κλωναρίδης, Πέτριτς (65’ Νιούμαν).

Λεβαδειακός: Τσιντώτας (46’ Μοσχονάς), Μανωλάς, Μάγκας, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Στάθης, Μαχαίρας (67’ Ναβάρο), Θέος (70’ Χατζηλάμπρος), Βάλερι (79’ Τόπι), Φαβέλι (70’ Παππάς), Μίνγκας (70’ Καψάσκης). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: