Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η αγωνία του Γκριεζμάν για την αδερφή του στο Μπατακλάν!!


Συγκλονισμένος ο Αντουάν Γκριεζμάν για την επίθεση στο Μπατακλάν! Βρισκόταν εκεί η αδερφή του η οποία κατάφερε να ξεφύγει!

Η αγωνία του Γκριεζμάν για την αδερφή του στο Μπατακλάν!
Από τον τρόμο και την αγωνία στην ανακούφιση! Ο Αντουάν Γκριεζμάν μοιράστηκε μέσω του προφίλ του στο twitter τις στιγμές αγωνίας του για τη επίθεση στο Μπατακλάν στο οποίο βρισκόταν και η αδερφή του .

Ο διεθνής γάλλος άσος την στιγμή που εκείνος αγωνιζόταν στο φιλικό παιχνίδι της Γαλλίας με την Γερμανία το μυαλό του ήταν στην αδερφή του. Βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος που είχε πάει στο Μπατακλάν και αγωνιούσε για την ζωή της.

Μετά το παιχνίδι έγραψε... «Θλίψη για τα θύματα των επιθέσεων. Ο Θεός να προσέχει την αδερφή μου και όλους τους Γάλλους», ήταν το πρώτο του τιτίβισμα όταν ακόμη δεν γνώριζε τι ακριβώς συμβαίνει με την αδερφή του .

«Ευχαριστώ τον Θεό. Η αδερφή μου κατάφερε να βγει σώα από το Μπατακλάν. Όλες μου οι προσευχές για τα θύματα και τις οικογένειές τους», ήταν το δεύτερο τιτίβισμα όταν πια είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με την αδερφή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: