Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ασταμάτητη ΑΕΛ!!


Την αήττητη πορεία της στη Football League συνέχισε η ΑΕΛ, καθώς αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 61’, επικράτησε και του Αγροτικού Αστέρα (2-1). Απτόητοι στην κορυφή οι Θεσσαλοί.

Ασταμάτητη ΑΕΛ!
Ακόμα και με 10 παίκτες για περισσότερα από 30 λεπτά, η ΑΕΛ δεν είχε κανένα πρόβλημα να διευρύνει το αήττητο σερί της στη Football League και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 2-1 στο AEL FC ARENA.

Το ματς για τους γηπεδούχους άρχισε με τον πλέον ιδεατό τρόπο, αφού μόλις στο 8’ ο Ροβίθης πλάσαρε με απόλυτη ψυχραιμία και άνοιξε το σκορ, ανοίγοντας το δρόμο για το νέο «τρίποντο».

Ο Αγροτικός Αστέρας ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν από τη λήξη του α’ μέρους, αλλά στο 38’ ο Γιάντσης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε άστοχα με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Αποδείχθηκε ότι η επιθετικότητα του Αγροτικού Αστέρα ήταν το προμήνυμα για το τι θα επακολουθήσει και τελικά στο 48’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν ο Κομεσίδης στην προσπάθειά του να διώξει τη σέντρα του Γέσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ωστόσο, η αφύπνιση για τους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς ήταν άμεση και στο 53’ με «δράστη» τον μόνιμο σκόρερ, Ματθαίο Μαρουκάκη που πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Μπουντόπουλου, κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα, διαμορφώνοντας το 2-1.

Στο 61’ διαφοροποιήθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Μπουντόπουλος των γηπεδούχων αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση και έτσι οι Θεσσαλοί στα εναπομείναντα λεπτά περιορίστηκαν στο να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Το πλάνο των γηπεδούχων απέδωσε στον απόλυτο βαθμό, διατηρώντας το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ματς και έτσι –έστω και προσωρινά- αύξησαν τη διαφορά τους από τα Τρίκαλα που είναι στη 2η θέση στους 6 βαθμούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: