Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Φελντέιν: «Ένιωσα καλά…»

Στη δική του απόδοση –με 5/6 τρίποντα- αλλά και στη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό η αποψινή νίκη με την Ζαλγκίρις στάθηκε ο Τζέιμς Φελντέιν. Τι είπε ενόψει Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Φελντέιν: «Ένιωσα καλά…»
Χαρούμενος τόσο για τη δική του επίδοση (5/6 τρίποντα), που οφείλεται στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τζόρτζεβιτς, όσο και φυσικά για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις εμφανίστηκε ο Τζέιμς Φελντέιν.

«Όλοι θέλαμε να δώσουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε είτε με ένα, είτε με 30. Θέλαμε να νιώσουμε το συναίσθημα της νίκης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Από την πρώτη στιγμή δείξαμε ενέργεια, σ τη συνέχεια μπήκαν τα σουτ, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Ένιωσα πολύ καλά απόψε. Ο κόουτς με εμπιστεύεται, μου ‘χει πει να σουτάρω όταν βρίσκω χώρο και αυτό κάνω. Όταν μπήκαν τα δύο πρώτα, βρήκε ρυθμό, ένιωσα ακόμη καλύτερα και συνέχισα να σουτάρω. Τώρα όμως πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς με την Λοκομοτίβ ξανά στο ΟΑΚΑ. Ο τρόπος που χάσαμε στη Ρωσία, αλλά και η εμφάνισή τους χθες στην Βαρκελώνη δείχνουν πως είναι πολύ καλή ομάδα. Εδώ όμως είναι το σπίτι μας, ελπίζουμε να παίξουμε ξανά τόσο καλά και να χτίσουμε ένα σερί», ανέφερε ο Δομινικανός γκαρντ στην ERT.

Δεν υπάρχουν σχόλια: