Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ο Ντρογκμπά δεν ήξερε τον Τέρι όταν πήγε στην Τσέλσι!!


Ο Ντρογκμπά δεν ήξερε τον Τέρι όταν πήγε στην Τσέλσι

«Ποιος είναι ο νέος» ήταν το σχόλιο του Ντρογκμπά όταν είδε τον Τζον Τέρι πρώτη φορά στην Τσέλσι. Αυτή είναι μία μόλις ιστορία από τις πολλές που υπάρχουν στην αυτοβιογραφία του Ιβοριανού επιθετικού.

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα φέρνει στο φως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μέσα από την αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, όπως η πρώτη επαφή του με τον Τζον Τέρι τον οποίο πέρασε για παίκτη της ομάδας νέων.

Η Daily Mail δημοσιεύει σήμερα αρκετά κομμάτια από την αυτοβιογραφία του παίκτη για την παρουσία του στην Τσέλσι, τη σχέση του με τους προπονητές των «μπλε», αλλά και τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου το 2012.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του βιβλίου του Ντρογκμπά είναι εκείνο που περιγράφει την πρώτη του μέρα στην Τσέλσι και την πρώτη γνωριμία του με τον αρχηγό Τζον Τέρι. Ο Ντρογκμπά δεν ήξερε καν ποιος ήταν ο Τέρι, με αποτέλεσμα να τον περάσει για παίκτη προερχόμενο από τις ακαδημίες.

«Παρατήρησα ένα ψηλό άνδρα που φαινόταν πολύ νέος. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από την μικρότερη ομάδα και θεώρησα ότι ο προπονητής τον έφερε στην πρώτη ομάδα για να αποκτήσει εμπειρίες. Όταν ρώτησα ποιος είναι ο νέος, που απάντησαν... αυτός είναι ο αρχηγός», αναφέρει ο Ντρογκμπά.

Ενδιαφέρουσα είναι και η ιστορία στην οποία ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον είχε τελειωμένο από την ομάδα, αλλά ο Αμπράμοβιτς προσπέρασε την άποψη του προπονητή των «μπλε», δίνοντας στον Ιβοριανό ψήφο εμπιστοσύνης.

«Τον Ιανουάριο του 2009 είχα μια συνάντηση με τον Σκολάρι που μου είπε ότι δεν πρόκειται να παίξω ποτέ με την Τσέλσι. Αμέσως μίλησα με τον κ. Αμπράμοβιτς που μου είπε. «Ποιος τα λέει αυτά; Εσύ δεν πας πουθενά», λέει σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίο ο Ντρογκμπά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: