Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δικαιώθηκε η Καλλιθέα!!


Δικαιώθηκε η Καλλιθέα

Με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες θα παραταχθεί η Καλλιθέα κόντρα στην ΑΕΛ, αφού δικαιώθηκε για την έφεση που κατέθεσε μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Με κόσμο θα παραταχθεί η Καλλιθέα στο εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Η έφεση που κατέθεσε ο αθηναϊκός σύλλογος για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να ανοίξουν κανονικά οι θύρες στον κυριακάτικο αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ΄ αριθμ. 81/18-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της υπ΄αριθμ.321/5-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Δέχεται ότι δεν τέλεσε την πράξη της ρίψης πλαστικού ποτηριού καφέ εντός αγωνιστικού χώρου (κατ΄ άρθρο 15 παρ. 3 υποπαραγρ. Β περ. α Π.Κ.) κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δέχεται ότι τέλεσε την πράξη της ρίψης πλαστικών μπουκαλιών και πλαστικών ποτηριών μετά τη λήξη του αγώνα (άρθ. 15 παρ. 3 υποπαρ. Α Π.Κ.) και επιβάλλει χρηματική ποινή 6.000 ευρώ
».

Η ανακοίνωση της Football League:
«Μετά τη κοινοποίηση απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία εξαφανίζει τη ποινή της Π.Α.Ε. "ΚΑΛΛΙΘΕΑ" που της επεβλήθη με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE σας γνωρίζουμε ότι, ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE O.Π.Α.Π., μεταξύ των "ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ", θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ με ώρα έναρξης την 18:00, παρουσία θεατών , και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE TV».

Δεν υπάρχουν σχόλια: