Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μάρκοβιτς: «Πιο σκληρός ο Άρης από εμάς»


Μάρκοβιτς: «Πιο σκληρός ο Άρης από εμάς»

Την ανωτερότητα του Άρη μετά την ήττα της Τραμπζονσπόρ παραδέχθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή Ζάρα.

Με τόση αστοχία, ήταν αδύνατο για την Τραμπζονσπόρ να διεκδικήσει την νίκη απέναντι στον Άρη, όπως δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την ήττα της τουρκικής ομάδας.

«Υποπέσαμε σε πολλά λάθη και από την πλευρά μας δεν αξιοποιήσαμε τα λάθη του αντιπάλου. Είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά στα δίποντα, χάσαμε ελεύθερα σουτ, χάσαμε λέι απ και υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον να κερδίσεις το παιχνίδι. Γενικότερα, έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς, δεν μας έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Χάσαμε ελεύθερα σουτ και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Σε ερώτηση για το Θοδωρή Ζάρα, τον οποίο είχε παίκτη στον ΚΑΟΔ, απάντησε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι ο Ζάρας είναι πολύ καλός και ταλαντούχος παίκτης επιθετικά. Είναι ο καλύτερος σουτέρ του Άρη. Μέχρι τώρα ίσως να μην έπαιξε βάσει των δυνατοτήτων του, όμως σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεσαι και μπαίνει το σουτ ενδέχεται να κάνεις και τέτοιο ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, αλλά δεν περιμέναμε να κάνει απέναντι σε εμάς τέτοιο παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: