Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Με αυτούς πάει Λεωφόρο!


Με αυτούς πάει Λεωφόρο

Στους ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως βασικούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Μάρκο Σίλβα. Από το αεροδρόμιο στου Ρέντη οι διεθνείς.

Αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μετρούν στον Ολυμπιακό, με τον Μάρκο Σίλβα να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στους ένδεκα ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κόντρα στους «πράσινους». Οι πρώτοι σίγουροι είναι ο Σεμπά και ο Τζίμι Ντουρμάζ, με τους δύο εξτρέμ να αλλάξουν αρκετά συχνά πτέρυγες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Υπό διαφορετικές συνθήκες βασικός θα ήταν και ο Πάρντο, όμως αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Στην άμυνα θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν εκ νέου ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο.

Εν τω μεταξύ, χθες επέστρεψαν αρκετοί από τους διεθνείς, εκτός του Πάρντο που θα φτάσει σήμερα στην Ελλάδα. Ο Κασάμι έφτασε το μεσημέρι και από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατευθύνθηκε απευθείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το ίδιο επιθυμούσε και ο Ντουρμάζ, όμως δεν πρόλαβε. Το θετικό είναι ότι δεν έπαιξε την Τρίτη με τη Σουηδία κόντρα στη Δανία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: